Tillbaka till sök
Utgått jobb

Administratör/arbetsledare till fastighetsavdelningen på Tjintokk

Administratör/arbetsledare till fastighetsavdelningen på Tjintokk


Tjintokk erbjuder en arbetsplats i vackra Slagnäs med närhet till natur och rekreation.
I rollen som arbetsledare på fastighetsavdelningen får du möjlighet att vara med och driva verksamheten framåt. Motiveras du av att ha många bollar i luften samtidigt som du besitter en stor dos av ordning och struktur, då ska du söka jobbet hos oss på Tjintokk.

Om företaget
Tjintokk AB är ett av Sveriges största biltestföretag. Företaget är verksamt i Arjeplogs Kommun, Slagnäs sedan 1986. Tjintokk AB har det största hotellet norr om Stockholm med sina 440 rum.

Dina arbetsuppgifter
I din roll som administratör så förekommer ett antal uppgifter såsom beställning av bränsle och förbrukningsvaror, boka tömning av miljöstationen, administrera personalboenden, fakturahantering mm. Under lågsäsong kommer dina arbetsuppgifter att till stor del innehålla förberedelsearbete inför kommande vintersäsong. Där ingår b.la. översyn av lokaler, beställning av underhållsarbeten, skriva hyresavtal.
Utöver dina administrativa uppgifter så är du även arbetsledare över den dagliga driften av fastighetsskötsel. Du planerar och fördelar arbetet i samråd med närmaste chef, samt leder dina medarbetare under arbetsdagen.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Som person är du serviceinriktad, välorganiserad och noggrann. Du är en glad och öppen lagspelare som är trygg i dig själv samt motiveras av att utföra det bästa möjliga arbetet tillsammans med dina kollegor. Vidare är du stresstålig, har stort tålamod och kan pedagogiskt kommunicera med dem du arbetsleder. Du är bekväm att prata inför en grupp då du leder ett arbetslag på ca. 10 personer.
Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av arbetsledning inom ett serviceföretag. Det är meriterande ifall du har kunskap om fastighetsskötsel. Då arbetsledarens arbete innebär många interna och externa kontaktytor är det ett krav att kunna utrycka sig väl i tal och skrift på svenska och engelska. Vi förutsätter att du har god datorvana och att du är van att arbeta i MS Office.

Information och kontakt
I denna rekrytering samarbetar Tjintokk AB med Wikan Personal AB. Passar beskrivningen in på dig är du välkommen med din ansökan via länk på Wikans hemsida. Hör gärna av dig med eventuella frågor till rekryteringskonsult, Kenneth Vidmark, e-post: kenneth@wikan.se

Ansökningarna kommer att behandlas löpande, men med sista ansökningsdag 2022-11-25

Om Wikan Personal
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag

2022-11-25

Tjänstgöringsort

Arvidsjaur (Norrbottens län)

Registrera CV
Tidrapportera Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår