Tillbaka till sök
Utgått jobb

Industriarbetare till Bolidens industriområde

Industriarbetare till Bolidens industriområde

Dina arbetsuppgifter
I det här uppdraget jobbar du med att ta om hand och förbättra utrustning för gruvbrytning. Arbetsplatsen ligger inom Boliden AB:s industriområde men uppdragsgivaren är inte Boliden i det här fallet. Arbetet sker i ändamålsenliga lokaler och är förlagt till måndag - fredag 07:00 - 16:00.
Du kommer in i ett glatt arbetslag bestående av tre personer som kommer ta väl hand om dig. Du kommer få en gedigen introduktion i arbetet innan du få arbeta på egen hand.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi ser gärna att du är en noggrann och ambitiös person som har viss industrivana. Men du kan även komma från andra yrkessektorer. Vi har inga formella krav på utbildning till den här tjänsten.

Information och kontakt
Mer information om tjänsten får du av Kenneth Vidmark Wikan Personal AB 0910-770981

Om Wikan Personal
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Visstidsanställning

Sista ansökningsdag

2023-03-19

Tjänstgöringsort

Skellefteå (Västerbottens län)

Registrera CV
Tidrapportera Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår