Tillbaka till sök
Ledigt jobb: El & teknik (Skellefteå)

Montör/tekniker

Montör/tekniker


Som montör/tekniker kommer du att ingå i ett underhållsteam med andra mekaniker och kranförare. Dina arbetsuppgifter består av förebyggande och akut underhåll av maskiner och utrustningar.

Vi värderar säkerheten högt och vi vill omge oss med kollegor som tänker som vi vad gäller säkerhet.
Du kommer stor del av tiden resa mellan olika industrier runt om i Skellefteå men arbete på annan ort kan också förekomma.

För att trivas bör du vara en nyfiken person som brinner för att leverera bra produkter med hög kvalité. Du gillar även utmaningar och har en positiv inställning till problemlösning.
Du har en positiv attityd och är serviceinriktad med kunden i fokus.
Vi ser gärna att du har ett intresse av mekanik, har du även erfarenhet är det meriterande.

Körkort är ett krav.

Information och kontakt
Detta är ett konsultuppdrag där du anställs av Wikan och jobbar ute hos kund. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsterna ska tillsättas så fort som möjligt enligt överenskommelse. Har du frågor gällande upplägget eller tjänsten är du välkommen att höra av dig till Konsultchef Wilma Nyman, 0910-770984

Om Wikan Personal
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Anställningsomfattning

Anställningsform

Visstidsanställning

Sista ansökningsdag

2022-10-09

Tjänstgöringsort

Skellefteå (Västerbottens län)

Kontaktpersoner
Wilma Nyman 0910-770984

Sök tjänsten

Är du rätt person för uppdraget? Då tycker vi att du ska söka!

Ansök nu!
Tidrapportera Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår