Tillbaka till sök
Ledigt jobb: Ledande befattning (Umeå)

Platschef sökes till BUCHEN i Umeå

Platschef sökes till BUCHEN i Umeå


Då nuvarande Platschef går vidare internt söker vi nu vår nästa Platschef till verksamheten i Umeå! Vi erbjuder en omväxlande och händelsestyrd verksamhet där ingen dag är den andra lik, samt en gedigen introduktion till rollen, en bra arbetsgrupp samt mycket frihet under ansvar. Vi söker dig som vill arbeta strategiskt och verksamhetsövergripande men även leda dina medarbetare på ett tillgängligt och nära vis.

Om företaget
BUCHEN är ett av Europas ledande bolag inom industrisanering och en del av REMONDIS-gruppen. REMONDIS är ett av världens största privatägda industrisanerings-, återvinnings-, service- och vattenföretag med ca 800 affärsplatser i över 30 länder och på fyra kontinenter. Detta familjeägda företag grundades 1934 och sysselsätter fler än 36 000 personer och genererar en omsättning på 8,2 miljarder euro (2020).

Dina arbetsuppgifter
Som platschef på BUCHEN i Umeå har du övergripande ansvar för verksamhetens dagliga drift och långsiktiga planering. Rollen innefattar kundansvar för befintliga och nya kunder, där du kalkylerar, offererar arbeten och följer upp affären. Du arbetar med rapportering utifrån arbetsmiljö, säkerhet, kvalité och miljö. Uppföljningsarbete utgör en viktig del av dina arbetsuppgifter, såväl som personalansvar samt underhållsplanering av förebyggare och avhjälpande åtgärder av fordon och utrustning.

På enheten arbetar ett 20-tal duktiga saneringstekniker. Tillsammans med en arbetsledare styr ni gemensamt det dagliga arbetet, viss arbetsledning ingår i rollen som platschef. Att vara närvarande och tillgänglig i verksamheten är viktigt för att bygga vidare på den gemenskap och laganda som finns idag.

Eftersom vi jobbar i riskfyllda miljöer är hälsa & säkerhet en grundförutsättning för att vi ska kunna utföra våra uppdrag. Som platschef ansvarar du för efterlevnad av våra branschledande processer för att våra medarbetare ska arbeta säkert. Du rapporterar till Regionchef och ingår i regionens ledningsgrupp.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi söker dig som vill ta dig an rollen som chef men även som ledare. Du är relationsskapande och duktig på att motivera samt engagera andra.

För att vara aktuell för tjänsten har du avklarad gymnasial utbildning, B-körkort och erfarenhet av arbete i en ledande position. Vi ser gärna att du har arbetat med verksamhetsutveckling eller i förändringsprojekt och har erfarenhet av att leda andra ledare. Har du erfarenhet av att arbeta med service mot tung industri så är det väldigt meriterande.

Vi tror att du som söker är en person som gillar att vara där det händer. Eftersom det är en händelsestyrd verksamhet är det viktigt att du drivs av utmaningar och ser möjligheter där andra ser hinder. Du förstår vikten av att vara en bra arbetsgivarföreträdare och sätter hälsa och säkerhet i första rummet. Vidare har du god ekonomisk förståelse med vana av att arbeta och rapportera i affärssystem.

I denna rekrytering kommer stor vikt att läggas vid dina personliga egenskaper, där din drivkraft och ditt engagemang är avgörande för oss.

Information och kontakt
Anställningsform: Heltid tillsvidare. 6 månader provanställning tillämpas.
Sista ansökningsdag: 2022-10-16
Placeringsort: Umeå
Urval sker löpande

I denna rekrytering samarbetar Buchen Sweden AB med Wikan Personal AB.
Ansöker gör ni på www.skelleftea.wikan.se. Information om tjänsten lämnas av Irma Öhlund, 0910-77 09 83 eller mail irma@wikan.se

Om Wikan Personal
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag

2022-10-16

Tjänstgöringsort

Umeå (Västerbottens län)

Kontaktpersoner
Irma Öhlund 0910-770983

Sök tjänsten

Är du rätt person för uppdraget? Då tycker vi att du ska söka!

Ansök nu!
Tidrapportera Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår