Tillbaka till sök
Ledigt jobb: Lager & logistik (Norsjö)

Arctic Bus söker busschaufför

Arctic Bus söker busschaufför


Vi söker en busschaufför med D-körkort samt YKB för en tillsvidare anställning till vår depå i Norsjö. Du har erfarenhet av chaufförsyrket och behärskar svenska i både tal och skrift.

Arctic Bus tillhör Boreal Sverige som har sitt huvudkontor i Skellefteå och är verksamma i Västerbotten. Boreal Sverige har som målsättning att utöka sin verksamhet till att bli en rikstäckande kollektivtrafikleverantör i Sverige.

Vi erbjuder vi dig ett socialt och flexibelt jobb för dig som tycker om service och kundkontakter. I rollen som busschaufför kommer du att köra både linje och beställningstrafik och träffar människor i varierade åldrar som alla har olika önskemål med sin resa. I arbetsuppgifterna förutom körning så ingår även städning av bussar, enklare reparationer samt fel- och skaderapportering. Som busschaufför är det viktigt att du förmedlar en positiv känsla av att åka buss och att du tar ett stort eget ansvar.

Vi värdesätter två saker som är viktigare än allt annat, våra kunder och säkerhet. Du ska på ett säkert och behagligt sätt transportera våra kunder och hjälpa till vid frågor eller funderingar från dem. Du måste ha en positiv attityd och vara villig att behandla varje kund precis som du själv vill bli behandlad.

Om du är pålitlig, tillmötesgående och har ett fokus på din och andras säkerhet i trafiken, då får du gärna höra från dig!

Information om tjänsten lämnas av HR-chef på Boreal Sverige, Ellen Berg, 0910-21 11 55

I denna rekrytering samarbetar Boreal med Wikan Personal AB.
Ansöker gör ni på www.skelleftea.wikan.se

Sista ansökningsdag: 4/10 2022

Rekrytering för denna tjänst sker löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

I denna rekrytering kommer vi att be om referenser samt ett utdrag ur belastningsregistret för aktuella kandidater.

Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön. Heltid

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag

2022-10-10

Tjänstgöringsort

Norsjö (Västerbottens län)

Kontaktpersoner
Irma Öhlund 0910-770983

Sök tjänsten

Är du rätt person för uppdraget? Då tycker vi att du ska söka!

Ansök nu!
Tidrapportera Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår