Tillbaka till sök
Utgått jobb

Begravningsrådgivare/Borgerlig officiant till Skellefteå begravningsbyrå

Begravningsrådgivare/Borgerlig officiant till Skellefteå begravningsbyrå


Skellefteå Begravningsbyrå är en begravningsbyrå för alla. Oavsett omfattning och innehåll i begravningen hjälper våra begravningsrådgivare kunderna utifrån deras behov. På grund av föräldraledighet söker vi nu en kollega som vill arbeta som antingen begravningsrådgivare eller borgerlig officiant.

Som medarbetare hos oss möter du människor i sorg, men det är också ett arbete där du visas uppskattning och får mycket respons och tacksamhet tillbaka. Just nu söker vi dig som har förmågan och den rätta känslan för att kunna bemöta människor på ett medmänskligt och professionellt sätt. Vi erbjuder dig ett omväxlande och socialt arbete där du får möjlighet att göra avtryck.

Om företaget
Vi arbetar för att våra kunder ska få ett personligt bemötande när de är i kontakt med oss. Som begravningsrådgivare hjälper du kunden med annons, bokning av kyrka eller kapell, minnesstund, blommor, gravsten och allt annat som kan bli aktuellt vid ett dödsfall. Du möter människor i olika sinnesstämningar bistår med god service. Du samordnar med transporter, lokaler, blommor, annonser, minnesstunder, m.m.

Som borgerlig officiant ansvarar du för att planera begravningen tillsammans med de efterlevande men även att hålla i själva begravningsceremonin.

I båda rollerna är din främsta uppgift är att ha kontakt med efterlevande, men kontakt med avlidna förekommer också. Vidare har du har kontakt med församlingar och myndigheter. I tjänsten ingår även transporter samt viss jourverksamhet.
I den här rekryteringen kommer vi att, utifrån din bakgrund och dina styrkor, anpassa rollen och vad som ingår i den.

Dina arbetsuppgifter
Vi söker dig som har en empatisk förmåga och ett omsorgsfullt sätt att bemöta andra människor så att de känner sig bekväma och omhändertagna. Du har ett professionellt arbetssätt, har lätt för att skapa relationer och som person är du serviceinriktad, flexibel och lyhörd. Som begravningsrådgivare hanterar du många parallella arbetsuppgifter samtidigt, detta ställer krav på god organisationsförmåga. I arbetet som borgerlig officiant behöver du ha en förmåga att tänka utanför de traditionella ramarna. Vidare ser vi att du har en fallenhet för det estetiska och att du är duktig på att utrycka dig i skrift på svenska och engelska.

I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper.

B-körkort och egen bil är ett krav.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Omfattning: Heltid, föräldravikariat på ett år med chans till förlängning
Sista ansökningsdag: 2022-10-09
Placeringsort: Skellefteå

Detta är ett bemanningsuppdrag där du blir anställd som konsult på Wikan. Har du frågor gällande tjänsten vänligen kontakta Irma Öhlund, 0910?770983 alt irma@wikan.se. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Information och kontakt
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 380 Msek och har omkring 800 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Vikariat

Sista ansökningsdag

2022-10-09

Tjänstgöringsort

Skellefteå (Västerbottens län)

Registrera CV
Tidrapportera Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår