Tillbaka till sök
Ledigt jobb: El & teknik (Skellefteå)

Mekaniker till Logart Bil

Mekaniker till Logart Bil


Vi behöver bli fler mekaniker i vår verkstad då nya bilmärken ska in på Logart Bil!
Med ett starkt lokalt fäste sträcker sig våra anor från 1931. Vi ser fram emot utvecklingen vi har framför oss och har som mål att vara första valet där man vill köpa sin bil, det självklara valet när det gäller service och den mest trivsamma arbetsplatsen att jobba på. Du är viktig för oss!

Vi på Logart Bil är specialister på Ford service/reparationer och vi utbildar våra mekaniker löpande för att ständigt vara bäst på det vi gör. Idag är det ett glatt och trivsamt gäng som arbetar i vår verkstad med blandade åldrar, såväl killar som tjejer. Verksamheten är heltäckande med försäljning, verkstad, plåtverkstad, reservdelar, ekonomiavdelning och rekond. Idag säljer vi Ford och Maxus samtidigt som vi har nya bilmärken på väg in.

Vi söker dig med fordonsteknisk utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Ett tekniskt intresse är varmt välkommet såväl som en vilja att utvecklas med företaget. Du kommunicerar obehindrat på svenska eller engelska och har goda datorkunskaper. Som person är du positiv, flexibel och har en god känsla för service. Ditt mål är att uppnå ett gott resultat åt din kund. Du arbetar gärna självständigt med dina reparationsarbeten men trivs med att vara del i en grupp där alla arbetar mot samma mål.

Vi tror att vår nye mekaniker kommer att få uppleva en positivt utvecklande resa som innefattar modernisering och mycket nytt att lära för att möta en ständigt föränderlig bilmarknad.

Information och kontakt
Tjänsten avser heltid och du blir anställd direkt av Logart Bil. Urval och intervjuer sker löpande med sista ansökningsdag 2022-10-09

I denna rekrytering samarbetar Logart bil med Wikan Personal AB.
Ansöker gör ni på www.skelleftea.wikan.se. Information om tjänsten lämnas av Irma Öhlund, 0910-77 09 83 eller mail irma@wikan.se

Välkommen till Logart!

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag

2022-10-09

Tjänstgöringsort

Skellefteå (Västerbottens län)

Kontaktpersoner
Irma Öhlund 0910-770983

Sök tjänsten

Är du rätt person för uppdraget? Då tycker vi att du ska söka!

Ansök nu!
Tidrapportera Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår