Tillbaka till sök
Utgått jobb

Innesäljare till Norrgross

Innesäljare till Norrgross

Om företaget
Norrgross AB är en av Norrlands större grossister som arbetar gentemot pizzerior, gatukök, hamburger- samt lunchrestauranger. Norrgross är i en tillväxtfas och har vuxit mycket de senaste åren, idag omsätter de ca. 60 miljoner SEK.

Norrgross levererar mat och dryck till kunder längst med Norrlands kust och inland. För dem är det viktigt att deras kunder är nöjda. Norrgross är en pålitlig leverantör och därför är den personliga kontakten med kunder viktig för att göra ett bra jobb.

2016 startade bolaget som en del utav entreprenörsskolan No plan B och är idag helägt av Erik Svärd.

Dina arbetsuppgifter
Som innesäljare kommer du primärt arbeta med ordermottagning.
Du kommer att arbeta i ett högt tempo där den ena dagen aldrig är den andra lik.

En av dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att med en hög service ta emot beställningar från kunder, utöver detta förekommer även diverse andra administrativa uppgifter. Stor del av dialogen med kunderna sker via telefon.

Du kommer ha en stor möjlighet att påverka din egen utveckling. Företaget växer och därför finns det stora utvecklingsmöjligheter för personer med rätt driv och vilja. Till din hjälp har du åtta kollegor som du arbetar tätt tillsammans med. Då vi är ett familjärt företag där alla hjälps åt kan du vid behov få hjälpa till på lagret.

Vi håller till i vår fastighet på Degerbyn där vi just nu utökar lagret för att rymma fler varor.
Arbetet är förlagt på dagtid men kortare helgpass kan förekomma.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi söker dig som innehar en hög social kompetens, du är en bra talare men en ännu bättre lyssnare. Som person är du prestigelös, engagerad och besitter ett stort ordningssinne. Du som söker har troligtvis erfarenhet utav något service-yrke eller någon typ av försäljning. Erfarenhet ifrån restaurangbranschen är meriterande men inget krav.

Det är viktigt att du kan skapa, bygga och behålla goda relationer till såväl kunder som medarbetare. En av dina styrkor är därför att du kan läsa av människor och situationer på ett bra sätt.

Vill du vara med på denna tillväxtresa och vara en viktig pusselbit i att göra Norrgross ännu mer framgångsrikt så bör du skicka in din ansökan idag.

Personliga egenskaper värderas högt.

Information och kontakt
Information och Kontakt
I denna rekrytering samarbetar Norrgross med Wikan Personal. Hör gärna av dig med eventuella frågor till rekryteringskonsult, Tomas Vidmark, 0910-77 09 82

Anställningsform: Tillsvidare - Direkt anställning hos Norrgross AB
Omfattning: Heltid

Sista ansökningsdag: 2022-10-09, urval och intervjuer sker löpande

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag

2022-10-09

Tjänstgöringsort

Skellefteå (Västerbottens län)

Registrera CV
Tidrapportera Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår