Tillbaka till sök
Utgått jobb

Filialchef till Nordelektro Arvidsjaur

Filialchef till Nordelektro Arvidsjaur


Nordelektro söker nu dig med erfarenhet av rollen som platschef/filialchef, eller dig som är redo för nya utmaningar och vill växa in i rollen som platschef/filialchef. Som företag lägger vi stor vikt vid lokal förankring i tjänsten och vi ser att rollen innebär stor ansvarsfrihet.

Om företaget
Vi på Nordelektro är en av Norrlands största privatägda elfirmor. Filialen i Arvidsjaur har rötter från 1946 och är en av inlandets äldsta elinstallatörsaktörer. På plats i Arvidsjaur är vi drygt 10 anställda och 3st i malå men som del av Nordelektro ingår vi ett större arbetslag med över 115 personer över flera orter i Sverige. Vi satsar hårt på att erbjuda tjänster och service i framkant samt att vara en attraktiv arbetsgivare.

Välkommen till oss!

Dina arbetsuppgifter
Uppdraget omfattar att leda vår lokala verksamhet i Arvidsjaur med nära kontakt med kunder och beställare. Rollen innebär fullt personalansvar samt att driva både små och stora projekt. Du kommer att leda våra serviceelektriker i dagliga serviceuppdrag inom området.

Som filialchef ingår du i Nordelektros ledningsgrupp och har ett nära samarbete med dina chefskollegor.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi ser att du har en bakgrund inom projektledning, bygg, VVS eller el och att du förvärvat dig kunskaperna via utbildning eller arbetslivserfarenhet. Det är meriterande om du har erfarenhet från ledande befattning. Eftersom tjänsten innebär många interna och externa kontaktytor är det ett krav att du kan utrycka dig väl i tal och skrift på svenska och engelska. Vi förutsätter att du har god datorvana och att du är van att arbeta i MS Office. B-körkort är ett krav.

I den här tjänsten kommer dina personliga egenskaper som ledare vara viktigare än din tekniska bakgrund. Vi tror att du är en flexibel, engagerad och driven lagspelare som har lätt för att få med dig andra. Du är lyhörd mot dina medarbetare och tror på att en välmående arbetsgrupp skapar en välmående verksamhet. Du ser ljust på framtiden och har en förmåga att ställa krav och fatta beslut.

Information och kontakt
I denna rekrytering samarbetar Nordelektro med Wikan Personal. Passar beskrivningen in på dig är du välkommen med din ansökan via länk på Wikans hemsida. Hör gärna av dig med eventuella frågor till rekryteringskonsult Irma Öhlund, e-post: irma@wikan.se alt. tel: 0910-77 09 83

Ansökningarna kommer att behandlas löpande, men med sista ansökningsdag 2022-10-04.

Tjänsten avser heltid med tillträde efter överenskommelse.

Nyckelord: projektledning, projektledare, platschef, kundansvar, personalansvar, elektriker, snickare, rörmokare, ledare, chef

Om Wikan Personal
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag

2022-10-04

Tjänstgöringsort

Arvidsjaur (Norrbottens län)

Registrera CV
Tidrapportera Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår