Tillbaka till sök
Utgått jobb

Tjintokk söker arbetsledare inom lokalvård

Tjintokk söker arbetsledare inom lokalvård


Tjintokk erbjuder en arbetsplats i vackra Slagnäs med närhet till natur och rekreation. Som arbetsledare inom lokalvårdsavdelningen, inriktning hotellstäd, får du möjlighet att vara med och driva verksamheten framåt. Motiveras du också av att ge god service och brinner för ordning och reda, då ska du söka jobbet hos oss på Tjintokk!

Om företaget
Tjintokk AB är ett av Sveriges största biltestföretag. Företaget är verksamt i Arjeplogs Kommun, Slagnäs sedan 1986. Tjintokk AB har det största hotellet norr om Stockholm med sina 440 rum.

Dina arbetsuppgifter
Som arbetsledare på Tjintokk ansvarar du över den dagliga driften på lokalvårdsavdelningen. Du planerar och fördelar arbetet i samråd med närmaste chef, samt leder dina medarbetare under arbetsdagen. Under lågsäsong kommer lokalvård att vara din huvudsakliga arbetsuppgift, men det kommer även att förekomma en del städ i rollen under högsäsong.

Exempel på arbetsuppgifter inom ansvarsområdet:
- Introduktion av nyanställda.
- Säkerställa att arbetet utförs i enlighet med uppsatta rutiner och metoder.
- Tillsammans med dina medarbetare ansvara över arbetsmiljön.
- Motivera och aktivt coacha dina medarbetare genom att vara tillgänglig och flexibel.
- Hantera linneförråden på hotellet och koordinera distribution av linnen och frotté.
- Vara ett gott föredöme för dina medarbetare.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi ser gärna att du har några års erfarenhet från arbetsledning inom ett serviceföretag samt kunskap om lokalvård då en god kännedom av kemikalier samt kemikaliehantering och ergonomiska städmetoder är viktigt för oss. Då arbetsledarens arbete innebär många interna och externa kontaktytor är det ett krav att kunna utrycka sig väl i tal och skrift på svenska och engelska eller annat skandinaviskt språk. Vi förutsätter att du har god datorvana och att du är van att arbeta i MS Office.

Som person är du serviceinriktad, välorganiserad och noggrann. Du är en glad och öppen lagspelare som är trygg i dig själv samt motiveras av att utföra det bästa möjliga arbetet tillsammans med dina kollegor. Vidare är du stresstålig, har stort tålamod och kan pedagogiskt kommunicera med dem du arbetsleder. Du är bekväm att prata inför en stor grupp då du under vintersäsong leder ett arbetslag på upp till 30 personer.

Information och kontakt
Vill du veta mer? Kontakta avdelningschef Morgan Wanstedt på telefon +46 960 66 3040 alt. morgan.wanstedt@tjintokk.se

I denna rekrytering samarbetar Tjintokk AB med Wikan Personal. Passar beskrivningen in på dig är du välkommen med din ansökan via länk på Wikans hemsida. Hör gärna av dig med eventuella frågor till rekryteringskonsult Kenneth Vidmark, e-post: Kenneh@wikan.se alternativt, Anna Petterström, e-post: anna@wikan.se

Ansökningarna kommer att behandlas löpande, men med sista ansökningsdag 2022-09-25.

Tjänsten avser heltid med tillträde efter överenskommelse, vissa helgjobb kan förekomma.
Personalboende finns att tillgå i byn ca 3 km från arbetsplatsen.

Slagnäs
Slagnäs ligger cirka 6 mil söder om Arjeplog i Arjeplogs kommuns allra sydligaste del vid sjön Naustajaures strand. Att bo i Slagnäs har många fördelar såsom vacker natur och frisk luft, närhet till rekreation och friluftsliv. Vintertid kan du upptäcka det vackra landskapet från din snöskoter och gillar du att fiska finns ett flertal fiskrika vatten inom räckhåll. Drygt två timmar bort ligger Hemavan Tärnaby vilket är norra Sveriges största skidort, och erbjuder skidåkning för både familjer och kompisgäng i fantastisk fjällmiljö.

Gillar du friluftsliv och vacker natur är Slagnäs ett ställe för dig!


Om Wikan Personal
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 10 orter i Sverige, omsätter ca 350 Msek och har omkring 800 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag

2022-09-28

Tjänstgöringsort

Skellefteå (Västerbottens län)

Registrera CV
Tidrapportera Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår