Tillbaka till sök
Ledigt jobb: El & teknik (Skellefteå)

Arbetsledare industriservice till Envico

Arbetsledare industriservice till Envico


Envico är ett stort litet företag där korta ledtider och personlig anknytning är ett tydligt kännetecken. Vi erbjuder dig ett arbete där dina åsikter och ditt nytänkande aktivt tas i beaktning. Vi bryr oss om vår personal och erbjuder därför bland annat ett förmånligt friskvårdsupplägg. Vi söker nu Arbetsledare industriservice till vårt härliga gäng!

Om företaget
Envico Elpartner AB grundades i april 2017 och är ett privat lokalägt bolag. I dagsläget är det 42 anställda i bolaget och omsättningen 2020 uppgick till 30 miljoner, 2021 beräknades omsättningen uppgå till 60 miljoner. Vi erbjuder tjänster inom el-automation, elkraft och elinstallation. Vi har egen konstruktion- och programmeringsavdelning och vill erbjuda våra kunder en helhetslösning där vi tar hand om allt från 12V till 30kV.

Vårt mål är att inspirera och utveckla nya sätt att tänka med funktionsvänliga och energieffektiva lösningar. Vi tror på nära samarbeten, och skräddarsyr den bästa lösningen utifrån våra kunders önskemål och synpunkter. Vi tar fram funktionslösningar och bygghandlingar tillsammans med våra kunder där deras perspektiv står i centrum. Vi konstruerar, monterar, installerar, programmerar och driftsätter de anläggningar vi jobbar på själva.


Dina arbetsuppgifter
Som arbetsledare ansvarar du för den dagliga driften och arbetsleder personalen på det aktuella projektet. I rollen ingår även administrativt arbete både mot kund och personal så som attestering, avtal, offerera och planering av projekt.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi söker dig som är utbildad elektriker med några års erfarenhet från yrket. Du har kunskap inom ritningsläsning och klarar att läsa el-scheman. Då viss administrativt arbete förekommer bör du vara van användare av dator. Vidare ser vi gärna att du har haft personalansvar tidigare då du dagligen kommer leda personalen i projekten. Det är även meriterande om du har erfarenheter av kalkylering, offertskrivning och avtalsfrågor.

Utmärkande hos dig är att du är driven, strukturerad och motiveras av din egen och andras utveckling. Då daglig kontakt med kund och personal förekommer lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vidare ser vi att du är flexibel då förutsättningar kan förändras fort.

B-körkort är ett krav.

Information och kontakt
I denna rekrytering samarbetar Envico med Wikan personal. Har du frågor gällande tjänsterna är du välkommen att höra av dig till rekryteringskonsult Irma Öhlund, 0910-770983 alt. irma@wikan.se eller Andreas Ögren, 0910-770987 alt. andreas.ogren@wikan.se. Urval och intervjuer sker löpande så vänta inte med din ansökan.

Om Wikan Personal
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag

2022-07-13

Tjänstgöringsort

Skellefteå (Västerbottens län)

Kontaktpersoner
Irma Öhlund 0910-770983
Andreas Ögren 0910-77 09 87

Sök tjänsten

Är du rätt person för uppdraget? Då tycker vi att du ska söka!

Ansök nu!
Tidrapportera Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår