Tillbaka till sök
Ledigt jobb: Ledande befattning (Skellefteå)

Umia i Skellefteå söker en projektledare inom rörteknik

Umia i Skellefteå söker en projektledare inom rörteknik


Vi söker en samarbetsinriktad projektledare inom VS till entreprenadverksamheten. Är du yrkesskicklig, prestigelös och gillar att samarbeta tekniköverskridande, då kommer du att trivas på Umia med Umiamodellen.

Hos oss erbjuds du ta stort eget ansvar vilket innebär att du kommer att planera, leda och samordna projekt, samt säkerställa att rätt resurser och befogenheter är tillgängliga. Du har det tekniska och ekonomiska ansvaret i projekten och deltar även vid slutbesiktningar. Både kalkylering och inköp ingår i arbetsuppgifterna, vilket ger dig bättre kontroll över projekten. Arbetet innebär många kontakter internt och med uppdragsgivare samt andra entreprenörer och intressenter.

Vi erbjuder dig som anställd på Umia en sjukvårdsförsäkring som garanterar dig sjukvård inom sju dagar. På Umia tycker vi att det är viktigt med Vi-känslan därför anordnar vi fyra medarbetarträffar per år där samtliga anställda träffas för att få företagsinformation och därefter gör vi något roligt tillsammans.

Umia Skellefeå AB är en del av den växande Umia-koncernen som har cirka 800 medarbetare i lokalägda dotterbolag från Luleå i norr till Ystad i söder. Koncernen omsätter ca 1,2 miljarder kronor. Totalt är vi 78 fantastiska medarbetare i Skellefteå. På kontoret sitter 18 härliga kollegor som ser framemot att välkomna en ny kollega!

Läs mer om Umia och Umiamodellen på www.umia.se

I denna rekrytering samarbetar Umia Skellefteå med Wikan Personal AB.
Ansöker gör ni på www.skelleftea.wikan.se

Information om tjänsten lämnas av Fredrik Kandel VD/Verksamhetschef, Umia Skellefteå - 072-595 83 00 alt. Rekryteringskonsult Ellen Berg - 0910-77 09 85

Välkommen med din ansökan!

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag

2022-08-15

Tjänstgöringsort

Skellefteå (Västerbottens län)

Kontaktpersoner
Ellen Berg 0910-77 09 85

Sök tjänsten

Är du rätt person för uppdraget? Då tycker vi att du ska söka!

Ansök nu!
Tidrapportera Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår