Tillbaka till sök
Utgått jobb

ITAB Skellefteå söker medarbetare - Customer Service

ITAB Skellefteå söker medarbetare - Customer Service


Vi söker dig som trivs att arbeta i en koordinerande roll där du får arbeta både administrativt och utåtriktat. Hos oss blir du en del av en händelserik och dynamisk omgivning. Vi har kul på jobbet och arbetar tillsammans som ett lag, inte bara på kontoret i Skellefteå utan inom hela ITAB internationellt.

Vi har ett starkt kundfokus och stor tilltro till varje medarbetares personliga engagemang, förmåga och drivkraft. Tillsammans agerar vi globalt på en lokal marknad nära dig. Tillsammans är vi ITAB - följ med!

Om företaget
Nordic Light AB, som idag heter ITAB Skellefteå, förvärvades 2011 av ITAB Shop Concept och mycket har hänt sedan dess.
ITAB Group är en av världens främsta totallösningsleverantörer till detaljhandelssektorn.
Totalerbjudandet inkluderar digitala produkter, utcheckningslösningar, grindar, belysning, hyllsystem och mer därtill.

I nya fräscha lokaler i Skellefteå huserar nu ITAB Groups "Center Of Excellence" för belysning. ITAB Skellefteå består idag av en produkt- och marknadsavdelning. Här jobbar vi nära varandra i ett starkt lokalt team på en global marknad med världsledande produkter. Vi växer och behöver nu stärka vårt marknadsteam i Skellefteå. Vi vill att du följer med på resan!
ITAB Shop Concept har huvudkontor i Jönköping, bolaget är listat på OMX Stockholm Mid Cap och omsätter ca. 6 250 Mkr. Egna verksamheter finns i 24 länder och sysselsätter ca. 3 000 medarbetare.

Dina arbetsuppgifter
Customer Service är en samordnande avdelning mellan marknad och produktion där du ansvarar för att beställningar behandlas effektivt, korrekt och i tid. Du koordinerar och svara på frågor från försäljning / kunder för att se till att de får den information de behöver. Det innebär att du kommer att hantera relationer med slutkunder, säljföretag och distributörer globalt för att se till att deras affärskrav identifieras och uppfylls.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi söker dig som har erfarenhet inom Customer Service, logistik och/eller supply chain management samt en dokumenterad erfarenhet av att arbeta i ett affärssystem. Har du tidigare erfarenhet av internationella relationer så ser vi det som en fördel.

Som person är du driven och målinriktad - du är van att ta initiativ och fatta beslut. Då det är en koordinerande roll krävs det att du är analytisk, strukturerad och grundlig samt att du är serviceinriktad, kommunikativ och flexibel. Du har en förmåga att bygga och upprätthålla långsiktiga professionella relationer.

Att du kommunicerar flytande på svenska och engelska i både tal och skrift ser vi som en självklarhet.

Information och kontakt
Omfattning: Heltid, Tillsvidare
Sista ansökningsdag: 2022-06-26, urval sker löpande.
Placeringsort: Skellefteå

I denna rekrytering samarbetar ITAB Skellefteå med Wikan Personal AB.
Ansöker gör ni på www.skelleftea.wikan.se

Information om tjänsten lämnas av Ellen Berg, 0910-77 09 85 alt ellen@wikan.se

Välkommen med din ansökan!

Om Wikan Personal
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal, som tillfälligt eller permanent tillgodoser deras behov. Wikan har kontor på 10 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 800 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag

2022-06-26

Tjänstgöringsort

Skellefteå (Västerbottens län)

Registrera CV
Tidrapportera Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår