Tillbaka till sök
Utgått jobb

ITAB Skellefteå söker Key Account Manager och Account Manager

ITAB Skellefteå söker Key Account Manager och Account Manager


Vi söker både dig som har arbetat några år som Key Account Manager och dig som är mer junior. Oavsett om du är erfaren eller ny i rollen så är vi säkra på att vi har det du söker för att du ska kunna växa ytterligare.

Hos oss får du möjlighet att arbeta i en händelserik och dynamisk omgivning där du får utveckla försäljningen såväl självständigt som tillsammans med dina kollegor. Vi har kul på jobbet och arbetar tillsammans som ett lag, inte bara på kontoret i Skellefteå utan inom hela ITAB internationellt.

Vi har ett starkt kundfokus och stor tilltro till varje medarbetares personliga engagemang, förmåga och drivkraft. Tillsammans agerar vi globalt på en lokal marknad nära dig. Tillsammans är vi ITAB - följ med!

Om företaget
Nordic Light AB, som idag heter ITAB Skellefteå, förvärvades 2011 av ITAB Shop Concept och mycket har hänt sedan dess.
ITAB Group är en av världens främsta totallösningsleverantörer till detaljhandelssektorn.
Totalerbjudandet inkluderar digitala produkter, utcheckningslösningar, grindar, belysning, hyllsystem och mer därtill.

I nya fräscha lokaler i Skellefteå huserar nu ITAB Groups "Center Of Excellence" för belysning. ITAB Skellefteå består idag av en produkt- och marknadsavdelning. Här jobbar vi nära varandra i ett starkt lokalt team på en global marknad med världsledande produkter. Vi växer och behöver nu stärka vårt marknadsteam i Skellefteå. Vi vill att du följer med på resan!
ITAB Shop Concept har huvudkontor i Jönköping, bolaget är listat på OMX Stockholm Mid Cap och omsätter ca. 6 250 Mkr. Egna verksamheter finns i 24 länder och sysselsätter ca. 3 000 medarbetare.

Dina arbetsuppgifter
Som Key Account Manager ansvarar du för att strategiskt stötta några av våra största distributörer och säljbolag inom ITAB Lighting i arbetet med att utveckla och stärka befintliga kundrelationer. Du är den huvudsakliga kontaktpunkten till dina nyckelkunder och interna intressenter. Det innebär bland annat att förhandla, föreslå lösningar, svara upp mot kundernas behov och kommunicera vidare kundernas önskemål. En annan viktig del i arbetet är att ta fram försäljningsstatistik, göra analyser, prognoser och följa upp resultat mot budget.

Som Account Manager arbetar du nära hela det kommersiella teamet och stöttar upp administrativt och är behjälplig i arbetet med att ta fram och underhålla marknadsunderlag, rapporter och prognoser. Du kommunicerar även med det externa distributörsnätverket gällande prissättning och teknisk information. Det kommer att finnas stora möjligheter att utvecklas i denna roll och att själv ta ansvar för några av våra mindre kundkonton.
Båda rollerna innebär ett nära samarbete med utvecklings-, marknadsförings-, försäljnings- och logistikavdelningarna för att säkerställa att nyckelkundernas behov tillgodoses.

Tillsammans med produktchefer och utvecklingsavdelningen agerar vi som teknisk expertis för produkterna gentemot marknaden.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta med B2B-försäljning, har ett genuint teknikintresse och som vill arbeta internationellt.

För att lyckas i rollen behöver du vara en social person som har lätt för att skapa goda och långsiktiga relationer med så väl kunder som kollegor. Du har en stark inre drivkraft och är van att arbeta både lösningsorienterat och proaktivt.
Att du kommunicerar flytande på svenska och engelska i både tal och skrift ser vi som en självklarhet.

Erfarenhet från affärssystem samt CRM är meriterande.

Information och kontakt
Omfattning: Heltid, Tillsvidare
Sista ansökningsdag: 2022-06-26, urval sker löpande
Placeringsort: Skellefteå

I denna rekrytering samarbetar ITAB Skellefteå med Wikan Personal AB.
Ansöker gör ni på www.skelleftea.wikan.se

Information om tjänsten lämnas av Ellen Berg, 0910-77 09 85 alt ellen@wikan.se

Välkommen med din ansökan!

Om Wikan Personal
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal, som tillfälligt eller permanent tillgodoser deras behov. Wikan har kontor på 10 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 800 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag

2022-06-26

Tjänstgöringsort

Skellefteå (Västerbottens län)

Registrera CV
Tidrapportera Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår