Tillbaka till sök
Utgått jobb

HMS-Samordnare till Bennys Gräv

HMS-Samordnare till Bennys Gräv


Vi söker en HMS-samordnare till Bennys Gräv i Malå som kan bli en central samarbetspartner att lita på gällande arbetsmiljö- och HMS-arbetet. Här får du möjlighet till en flexibel roll där du själv sätter ramarna!

Om företaget
Bennys Gräv är ett framåtlutande företag med rötterna i Malå. Vi är maskinentreprenad- och transportföretag som framförallt arbetar mot gruvindustrin i Norr- och Västerbotten. Idag är vi ungefär 150 anställda och behöver nu förstärkning. Häng med på vår resa!

Dina arbetsuppgifter
Som HMS-samordnare driver och stöttar du såväl VD som arbetsledare, skyddsombud och övriga medarbetare i arbetsmiljö- och HMS-arbetet. Du bistår Bennys Gräv med sakkunskap i HMS-frågor med fokus på den dagliga verksamheten. Du kommer ha möjlighet att forma din roll efter dina styrkor och specialiteter. Men de dagliga arbetsuppgifterna består bland annat av att:

- arbeta administrativt och vara operativ i fältarbetet
- säkerställa att HMS-arbetet följer Bennys Grävs ledningssystem för HMS-frågor
- stötta och driva arbetet med riskbedömningar och skyddsronder
- sammanställa rapportering av eventuella olyckor och tillbud
- vara Bennys Grävs kontaktperson mot Arbetsmiljöverket
- vara delaktig i utbildningsinsatser inom ansvarsområdet
- upprätta rutiner för arbetsmiljö- och HMS arbetet

Din bakgrund/Dina egenskaper
Framför allt vill vi att du har ett genuint intresse för arbetsmiljö- och HMS-frågor och att du är villig att driva arbetet framåt. Detta kräver att du är ansvarstagande och målmedveten. Kanske är du utbildad arbetsmiljöingenjör eller motsvarande, alternativt några års erfarenhet av arbetsledning inom ett större företag.

För att trivas i rollen bör du gilla att ta egna initiativ samtidigt som du är en lagspelare och kan se till företagets bästa. Du måste ha körkort, minst B, då kortare resor ingår i tjänsten. Även grundläggande datorvana är ett krav, framförallt i Word och Excel.

Information och kontakt
I denna rekrytering samarbetar Bennys Gräv med Wikan Personal AB. Information om tjänsten lämnas av Irma Öhlund hos Wikan Personal, tel 0910-77 09 83, alt. irma@wikan.se

Tjänsten avser heltid med flexibla arbetstider. Vi ser gärna att du utgår från kontoret i Malå. Urval sker löpande. Sista ansökningsdag är 2022-06-28

Nyckelord: HMS-koordinator, arbetsmiljösamordnare, arbetsmiljökoordinator, HR, arbetsmiljöingenjör

Om Wikan Personal
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 700 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag

2022-06-28

Tjänstgöringsort

Malå (Västerbottens län)

Registrera CV
Tidrapportera Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår