Tillbaka till sök
Utgått jobb

Värdinna/Värd till Thunor B&B - Deltid och Extra

Värdinna/Värd till Thunor B&B - Deltid och Extra


Thunor Bed & Breakfast behöver förstärkning och söker nu en serviceinriktad person som vill jobba 50 %, samt en extraanställd som kan jobba vid behov. Om du letar efter en arbetsplats där du ges möjlighet att bli en viktig pusselbit i en familjär verksamhet så uppmuntrar vi dig att läsa vidare i annonsen.

Om företaget
Thunor Bed & Breakfast ligger beläget i Bergsbyn, 8 km utanför Skellefteå. I närheten finns flera natursköna gång- och cykelvägar och vackra Skellefteälven. Vi på Thunor Bed & Breakfast brinner för våra kunder och medarbetare. Vi är engagerade i lokalbygden och att våra kunder ska få den bästa servicen. Vi tänker långsiktigt och hållbart och har alltid naturen och miljön i åtanke. Vårt Bed & Breakfast är miljöcertifierat och vi gör aktiva val för att värna om vår planet. Välkommen till oss!

https://www.thunorbnb.se/

Dina arbetsuppgifter
I rollen som värdinna / värd kommer dina uppgifter omfatta allt som behöver göras för att gästerna ska trivas och få en god service. Dagligdags handlar det om bäddning, städning samt ansvar över att det finns och serveras frukost. Utöver det förekommer även kassaarbete, telefonservice och övriga uppgifter som kan dyka upp. Du arbetar oftast ensam men ibland tillsammans med en kollega.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi söker dig som brinner för service och som gör ditt yttersta för att gästerna ska bli nöjda. Du är utåtriktad, noggrann och initiativtagande. Arbetstiderna är inte alltid statiska vilket innebär att du behöver vara en flexibel person. Vi tror att du talar bra svenska och att du kan orientera dig på engelska. Eftersom kollektivtrafiken inte går i enlighet med arbetstiderna behöver du kunna ta dig till och från jobbet på andra sätt, vi ser därför att du har B-körkort, AM-körkort eller liknande.

Information och kontakt
Omfattning: en person för deltid 50 % och en person för extra vid behov.
Arbetstid: från 05.00 på veckodagar och från 07.00 på helger.
Sista ansökningsdag: 2022-06-27
Placeringsort: Skellefteå
Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

I denna rekrytering samarbetar Thunor B&B med Wikan Personal AB.
Ansöker gör ni på www.skelleftea.wikan.se

Information om tjänsten lämnas av Irma Öhlund, 0910-77 09 83 alt irma@wikan.se

Välkommen med din ansökan!

Om Wikan Personal
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Anställningsomfattning

Deltid

Anställningsform

Timanställning

Sista ansökningsdag

2022-06-27

Tjänstgöringsort

Skellefteå (Västerbottens län)

Registrera CV
Tidrapportera Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår