Tillbaka till sök
Ledigt jobb: El & teknik (Skellefteå)

FLYGPLATSMEDARBETARE TILL SKELLEFTEÅ AIRPORT -SOMMARJOBB

FLYGPLATSMEDARBETARE TILL SKELLEFTEÅ AIRPORT -SOMMARJOBB


Vi söker nu sommarvikarie för konsultuppdrag hos Skellefteå Airport som under de senaste åren haft en mycket positiv utveckling och behöver stärka upp på Landside.
Som medarbetare på Skellefteå Airport har du en viktig roll för att resenärerna ska få en positiv upplevelse av flygplatsen.
Om du gillar att möta nya människor och med en positiv inställning ge bästa möjliga service då är du rätt person för oss.

Om företaget
Skellefteå Airport är Västerbottens näst största flygplats med ett strategiskt läge mellan Luleå och Umeå. Flygplatsen ägs av Skellefteå Kommun och har cirka 300 000 resenärer per år. 2017 och 2018 var rekordår för flygplatsen med mer är 400 000 passagerare. Flygplatsen erbjuder inrikes reguljärflyg med dagliga avgångar till Arlanda och Göteborg under sommaren, samt chartertrafik till Thailand, Rhodos, Kreta, Turkiet, Kroatien, Gran Canaria, Andorra, Polen och Spanien.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att tjänstgöra som kontrollant. Tjänsten innefattar samtliga förekommande arbetsuppgifter på Landside, vilket bland annat innebär att stå i säkerhetskontrollen och utföra lokalvård mellan avgångarna. Skellefteå Airport tillämpar arbetssättet Basic Airport. Grundtanken i Basic Airport är att en stor del av personalen ska ha flera kompetenser för att kunna utföra flera olika arbetsuppgifter.

Arbetet är på deltid och innebär skiftarbete då flygplatsen håller öppet efter deras kunders trafikprogram vilket innebär att tidiga morgnar, sena kvällar och helger är frekvent förekommande.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Som person är du noggrann, punktlig och har en känsla för detaljer. Vidare är du är en kommunikativ person som har lätt för att arbeta i grupp såväl som självständigt. Eftersom du ofta kommer att arbeta under tidspress måste du ha ett gott humör, tålamod och kunna hantera stress. Vi erbjuder en spännande arbetsmiljö där säkerheten alltid är högsta prioritet men där även professionalitet, service och effektivitet genomsyrar vårt gemensamma arbete.

Krav:
- Minst 18 år gammal.
- Goda kunskaper i svenska och engelska
- Svenskt medborgarskap
- B-Körkort

Meriterande:
- God datavana

Information och kontakt
Vi söker personal till följande tjänster:
- Deltidsanställning
- Timanställning
Introduktion för båda tjänsterna kommer att ske under vecka 22.

För att kunna arbeta på Skellefteå Airport måste du genomgå en säkerhetsprövning. I säkerhetsprövningen ingår registerkontroll hos Transportstyrelsen, ett utdrag ur Polismyndighetens belastningsregister samt att du ska kunna uppvisa intyg för sysselsättning fem år tillbaka (arbete, utbildning etc).

Sista ansökningsdag: 2022-05-22
Placeringsort: Skellefteå

Urval sker löpande

Tjänsten är ett konsultuppdrag där du blir anställd av Wikan men jobbar på Skellefteå Airport med start i slutet av maj 2022.

För frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta konsultchef Tomas Vidmark på telefonnummer 072-709 02 82. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Anställningsomfattning

Deltid

Anställningsform

Sommarjobb

Sista ansökningsdag

2022-05-22

Tjänstgöringsort

Skellefteå (Västerbottens län)

Kontaktpersoner
Tomas Vidmark 0910-77 09 82

Sök tjänsten

Är du rätt person för uppdraget? Då tycker vi att du ska söka!

Ansök nu!
Tidrapportera Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår