Tillbaka till sök
Ledigt jobb: El & teknik (Skellefteå)

Tre elektriker sökes till Boliden Rönnskär

Tre elektriker sökes till Boliden Rönnskär


Vi på Boliden Rönnskär behöver förstärkning av tre elektriker till elsektionen. Som elektriker hos oss ges du möjlighet att arbeta i en spännande och tekniskt intressant verksamhet. Du blir del av ett kunnigt team där du kommer bidra till med din kompetens.

Som anställd erbjuds du dessutom goda utvecklingsmöjligheter, mycket bra personalvårdsförmåner, givande sociala kontakter och en företagskultur baserad på goda värderingar!

Om företaget
Rönnskärsverken i Skelleftehamn är ett av världens effektivaste smältverk. Här utvinns metaller ur råvaror från gruvor och olika typer av återvinningsmaterial. Produktionen består av framförallt koppar, guld, silver, bly och zinkklinker. Rönnskär har idag ca 890 medarbetare.

Elsektionen på Rönnskär består av 59 medarbetare varav 39 stycken är elektriker eller instrumentelektriker.

Dina arbetsuppgifter
Vi söker elektriker med erfarenhet av mellan- och högspänning. Som elektriker arbetar du med förebyggande underhåll, felsökning, montage och servicearbeten på Rönnskärs anläggningar i nära samarbete med produktionsavdelningarna. Du arbetar med utveckling av arbetssätt, arbetsmetoder och utrustning inom området samt är delaktig i avdelningens löpande förändringsarbeten.

Du arbetar tillsammans med andra elektriker, tekniker och ingenjörer och rapporterar till enhetschef. Du verkar för en god arbetsmiljö, samarbete och effektivitet.

Din bakgrund/Dina egenskaper
För att lyckas i rollen är du noggrann, strukturerad och självgående. Vidare ser vi att du är flexibel och resultatorienterad samt tar ansvar för dina arbetsuppgifter. Du stimuleras av förbättringsarbete och har goda färdigheter i att kommunicera, bygga relationer samt att samarbeta med andra människor.

Du har gymnasieutbildning med elektrisk inriktning eller likvärdig erfarenhet från arbetsområdet. Vi tror att du behärskar svenska och engelska i tal såväl som skrift och B-körkort är ett krav.

Vi ser gärna att du arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare och det är meriterande ifall du har:

-erfarenhet av arbete med högspänning
-erfarenhet av arbete med frekvensomriktare och UPS
-erfarenhet av arbete i styrsystem, exempelvis ABB 800xA
-erfarenhet av processautomation (instrument)

I den här rekryteringen kommer personliga egenskaper värderas högt.

Information och kontakt
Omfattning: Heltid, tillsvidare med provanställning
Arbetstid: 06.30-15.00
Sista ansökningsdag: 2022-06-05
Placeringsort: Skelleftehamn
Urval sker löpande

I denna rekrytering samarbetar kunden med Wikan Personal och man blir anställd direkt av Boliden Rönnskär. Hör gärna av dig med eventuella frågor till rekryteringskonsult, Irma Öhlund, 0910-77 09 83 alt. irma@wikan.se

Facklig information
Facklig information lämnas av
Johan Widmark, IF Metall
tfn 0910-77 32 85

Om Wikan Personal
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag

2022-06-05

Tjänstgöringsort

Skellefteå (Västerbottens län)

Kontaktpersoner
Irma Öhlund 0910-770983

Sök tjänsten

Är du rätt person för uppdraget? Då tycker vi att du ska söka!

Ansök nu!
Tidrapportera Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår