Tillbaka till sök
Ledigt jobb: Övrigt (Skellefteå)

Fastighetsskötare med yttre tjänst

Fastighetsskötare med yttre tjänst


Som fastighetsskötare hos oss på Lecamt erbjuds du ett varierande arbete där du får möjlighet att arbeta utomhus med grönytesskötsel. Vi letar efter dig som är van att arbeta självständigt, trivs med att ta egna initiativ och som arbetar effektivt.

Om företaget
Lecamt är ett familjeföretag inom fastighet- och entreprenadbranschen vilket grundades 1988. Idag arbetar fem anställda på företaget och vårt kontor är beläget i Kåge. Vi äger ett tiotal fastigheter i Skellefteå och Kåge samt fyra lastmaskiner.

Dina arbetsuppgifter
I din roll som fastighetsskötare är ingen dag den andra lik. Arbetsuppgifterna är varierande och involverar både enklare markjobb, häckklippning, gräsklippning, ogräsrensning och renhållning och yttrefastighets skötsel. I tjänsten igår det även att hålla rent i trapphusen och ha en trevlig och gemytlig kontakt med personerna som bor i våra fastigheter.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi söker dig som är praktiskt lagd, har en god fysik och är flexibel. Du har inga problem med att hugga i och ge det där lilla extra. Då du dagligen träffar våra hyresgäster är det viktigt att du är serviceinriktad och har en god social kompetens. Tjänsten kräver att du kan tala flytande svenska och att du innehar B-körkort.
För oss är det viktigt att du har humor och att du sprider positiv energi runt omkring dig, vi söker dig som har nära till skratt!

I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Information och kontakt
Omfattning: Sommarsäsongen 2022. Heltid

Sista ansökningsdag: 2022-05-22. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag

Placeringsort: Kåge, Skellefteå

I denna rekrytering samarbetar Lecamt med Wikan Personal AB.
Ansöker gör ni på www.skelleftea.wikan.se. Information om tjänsten lämnas av Ellen Berg, Wikan Personal 0910-77 09 85 eller mail ellen@wikan.se

Om Wikan Personal
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 800 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag

2022-05-22

Tjänstgöringsort

Skellefteå (Västerbottens län)

Registrera CV

Sök tjänsten

Är du rätt person för uppdraget? Då tycker vi att du ska söka!

Ansök nu!
Tidrapportera Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår