Tillbaka till sök
Ledigt jobb: Ekonomi/administration/personal (Skellefteå)

Nordvestor Förvaltning söker en redovisningsekonom/ekonomisk förvaltare

Nordvestor Förvaltning söker en redovisningsekonom/ekonomisk förvaltare

Om företaget
Som anställd på Nordvestor Förvaltning får du möjlighet att vara del av ett företag som bidrar till Skellefteås tillväxt, ett företag som aldrig står still. Hos oss kommer du ha en bred roll med mycket ansvar. Med stöd av engagerade kollegor ansvarar du över din egen kundbas med möjligheten att självständigt driva ert samarbete framåt. Är du redovisningsekonom och är nyfiken på att lära dig om ekonomisk förvaltning och fastighetsbranschen, då har du kommit rätt!

Dina arbetsuppgifter
Nordvestor Förvaltning har bedrivit fastighetsförvaltning sedan 1995. Både som fastighetsägare men även som förvaltare för bostadsrättsföreningar och privata fastighetsägare. Bolaget har bland annat medverkat till utvecklingen av Citykompaniet, Brf Stadsparken, CK P-hus och nu senast kontor/bostäder i kvarteret oxen.

Företaget befinner sig i ett spännande skede och arbetar för att långsiktigt äga, förvalta och förädla fastigheter på ett effektivt och hållbart sätt.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Arbetet inrymmer stor frihet där det finns möjlighet att planera din egen agenda och vardag. Du kommer att ha ett ekonomiskt helhetsansvar för ett antal bostadsrättsföreningar, detta innebär allt från löpande bokföring, budget och prognosarbete till månads- och årsbokslut samt övrigt förekommande administrativa uppgifter.

Som förvaltare förekommer uppdrag som styrelseledamot i bostadsrättföreningar, vilket innefattar ett varierande antal kvällsmöten per år.

Du kommer att få goda möjligheter att växa in i rollen och lära dig om branschen.

Information och kontakt
Vi söker en erfaren redovisningsekonom som har några års arbetslivserfarenhet av liknande arbetsuppgifter, exempelvis från att jobbat på en ekonomiavdelning eller redovisningsbyrå. Du har arbetat brett med olika delar inom ekonomi och har erfarenhet från bokslutsarbete och budget.

Har du tidigare har arbetat med ekonomin i en eller flera bostadsrättsföreningar ser vi detta som meriterande.

Vi värdesätter att du är noggrann, strukturerad och initiativtagande. Du tar stort eget ansvar för dina arbetsuppgifter och trivs med att arbeta konsultativt gentemot kund. Då du kommer att ha många olika kontaktytor är det viktigt att du har en pedagogisk förmåga samt att du är duktig på att skapa goda relationer Vi söker dig som bidrar till arbetsglädjen på kontoret och som samverkar flexibelt mot gemensamma mål.

Att du har goda kunskaper i Excel och är van att arbeta digitalt ser vi som en självklarhet. Vidare uttrycker dig obehindrat på svenska i både tal och text.

Om Wikan Personal
Omfattning: Heltid, Tillsvidare
Sista ansökningsdag: 22 maj 2022, urval sker löpande.
Placeringsort: Skellefteå

I denna rekrytering samarbetar Nordvestor Förvaltning med Wikan Personal AB.
Ansöker gör ni på www.skelleftea.wikan.se
Information om tjänsten lämnas av Ellen Berg, Wikan Personal 0910-770985 alt. ellen@wikan.se

Välkommen med din ansökan

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag

2022-05-22

Tjänstgöringsort

Skellefteå (Västerbottens län)

Kontaktpersoner
Ellen Berg 0910-77 09 85

Sök tjänsten

Är du rätt person för uppdraget? Då tycker vi att du ska söka!

Ansök nu!
Tidrapportera Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår