Tillbaka till sök
Utgått jobb

Yrkesarbetare med C-körkort

Yrkesarbetare med C-körkort

Om företaget
Skanska Industrial Solutions erbjuder helhetslösningar inom asfalt, bergmaterial, betong, infraservice och rental. Vi är ett helägt dotterbolag inom Skanska Sverige AB.

Vår verksamhet inom infraservice utför i huvudsak drift och underhåll av Sveriges vägnät, men även bro- och belysningsunderhåll, trafikanordningar, yttre fastighetsskötsel samt mindre mark- och anläggningsarbeten.

Dina arbetsuppgifter
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter sker inom våra verksamhetsområden.

Arbetet kan ibland vara självständigt och därför är det viktigt att du ansvarar för att de dagliga arbetsuppgifterna utförs på ett säkert och optimalt sätt med hög produktivitet.


Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi söker dig som har C-körkort men som trivs bäst med arbete utanför lastbilen. Som person är du engagerad, serviceinriktad och lösningsorienterad men framför allt besitter du en hög arbetsmoral.

Ditt positiva synsätt och framåtanda är framträdande egenskaper och du kommer ofta med nya idéer samt är initiativtagare till förändringar. Du har goda kunskaper i svenska i både tal och skrift.

Information och kontakt
Du kommer att vara anställd av Wikan men jobba inom ramen för uppdraget på Skanska Industrial Solutions AB. Tjänsten är en visstidsanställning på 6 månader med chans till tillsvidareanställning. Normal arbetstid är dagtid. All kontakt gällande tjänsten ska gå via Wikan Personal. För mer information kontakta konsultchef Andreas Ögren, 0910-770987.

Om Wikan Personal
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Visstidsanställning

Sista ansökningsdag

2022-05-19

Tjänstgöringsort

Skellefteå (Västerbottens län)

Registrera CV
Tidrapportera Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår