Tillbaka till sök
Utgått jobb

Elkonstruktör till Brokk

Elkonstruktör till Brokk


Brokk är ett globalt marknadsledande företag. Vi utvecklar, tillverkar och säljer fjärrstyrda rivningsrobotar till hela världen. Tillsammans driver och jobbar vi för att nå de bästa resultaten utifrån helheten.

Har du eftergymnasial utbildning inom, elkonstruktion, elektroteknik eller automation och vill fortsätta din karriär som elkonstruktör inom en bransch med höga krav för rivningsrobotar i tuffa miljöer, då har du kommit rätt! Hos oss erbjuds du goda karriär- och utvecklingsmöjligheter där du välkomnas till ett härligt team med mycket kompetens.

Du kommer att ha en viktig roll i framtagningen av unika specialmaskiner för våra mest avancerade applikationer och du kommer vara delaktig i hela processen - från idé till färdig produkt. Med tiden kommer du arbeta i egna projekt, men alltid i nära samarbete med andra elkonstruktörer samt företagets montörer. För att lyckas i rollen som elkonstruktör hos oss är det viktigt att du har ett öga för detaljer, är genuint teknikintresserad och är van att jobba strukturerat, samt att du känner dig bekväm att uttrycka dig på teknisk engelska. Utöver detta förstår vi att du har många andra bra erfarenheter och intressanta egenskaper som vi gärna tar del av vid ett personligt möte!

Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatumet. Sista ansökningsdag är 15/5
I denna rekrytering samarbetar Brokk AB med Wikan Personal AB.
Ansöker gör ni på www.skelleftea.wikan.se

Har du frågor? Hör i så fall av dig till Johan Grahn, Produktägare El på Brokk , via telefon 0910-711800. Alt. till Ellen Berg på Wikan Personal 0910-770985

Facklig kontaktperson Unionen, Maria Holmgren: maria.holmgren@brokk.com

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag

2022-05-15

Tjänstgöringsort

Skellefteå (Västerbottens län)

Registrera CV
Tidrapportera Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår