Tillbaka till sök
Utgått jobb

Team Leader Verkstad

Team Leader Verkstad


Vi har som mål att fortsätta utveckla vår verksamhet och hålla oss i framkant, både vad gäller säkerhet och effektivitet. Just nu söker vi en Team Leader som vill vara med och bidra till detta arbete.

Hos oss blir du en del av ett dynamiskt team, som med sitt engagemang, flexibilitet och innovativa lösningar möjliggör att vi kan växa tillsammans med våra kunder.

Vårt huvudkontor och verkstad ligger på Bolidens industriområde, men majoriteten av vår verksamhet bedrivs ovan- eller under jord runt om Europa. I rollen som Team Leader på verkstaden arbetar du både operativt med service och underhåll, samt med daglig styrning och samordningen för dina kollegor.

Om företaget
Master Drilling Europe är en del av Master Drilling Group, som har sitt huvudkontor i Sydafrika och är noterade på Johannesburg Stock Exchange. Vi är specialiserade på raiseborrning och bedriver verksamhet inom Europa där huvuddelen av våra uppdrag finns inom gruvsektorn och inom infrastruktur.

Dina arbetsuppgifter
Du ingår i vår tekniska stödfunktion med vilka du sköter service och underhållet av vår utrustning. De huvudsakliga arbetsuppgifterna innebär underhåll, service, felsökning och reparationer av vår utrustning, samt dokumentation och att supporta kollegor och arbetsledning.

Som Team Leader för verkstaden blir du medarbetarnas förlängda arm där du förutom att själv arbeta operativt i verksamheten, även arbetar med daglig styrning och samordning av arbetet för dina kollegor.

Tjänsten är på heltid under dagtid på verkstaden i Boliden.
Resor inom och utanför Sverige kan förekomma.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi söker dig som har en utbildning med mekanisk inriktning eller motsvarande erfarenhet. Vi tror att du har ett brett och mångsidigt tekniskt kunnande samt att du har en vilja att utvecklas. Har du kunskaper inom el, hydraulik och/eller erfarenhet av att arbeta med tyngre växellådor så ser vi det som meriterande.

Som person är du strukturerad, ordningsam och har ett lösningsorienterat arbetssätt med god förmåga att arbeta självständigt såväl som i team. För att lyckas i rollen ser vi att du är prestigelös och flexibel, samt att du har ett stort eget driv. Dina coachande egenskaper karaktäriseras av att du är motiverande, engagerad och delaktig. Då du kommer att samarbeta med kollegor såväl som leverantörer är det viktigt att du har en god kommunikativ förmåga och att du behärskar både svenska och engelska i tal och skrift.

B-körkort är ett krav. Truck-, travers- och hjullastarkort är meriterande.

I denna rekrytering lägger vid stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Information och kontakt
Omfattning: Heltid
Sista ansökningsdag: 2022- 05-15, urval sker löpande.
Placeringsort: Boliden

I denna rekrytering samarbetar Master Drilling Europe med Wikan Personal AB.
Ansöker gör ni på www.skelleftea.wikan.se
Information om tjänsten lämnas av Ellen Berg, Wikan Personal 0910-77 09 85

Välkommen med din ansökan!

Om Wikan Personal
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 700 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag

2022-05-15

Tjänstgöringsort

Skellefteå (Västerbottens län)

Registrera CV
Tidrapportera Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår