Tillbaka till sök
Utgått jobb

VD till Elvärmeprodukter i Skellefteå

VD till Elvärmeprodukter i Skellefteå


Vi har vuxit från en tvåmansverksamhet till dagens fjorton anställda. Nu behöver vi mer yta igen, men framförallt behöver vi dig! Vi har hittills arbetat snabbt och ibland kanske lite ostrukturerat, därför söker vi någon som kan tydliggöra, effektivisera och organisera arbetet - En VD som har drivkraften att vidareutveckla verksamheten framåt helt enkelt!

I rollen som VD får du möjlighet att ta ett helhetsansvar för ett lönsamt och stabilt företag med låg personalomsättning och trevliga kollegor. Vi erbjuder dig en riktigt spännande och kul vardag i en familjär och prestigelös arbetsmiljö där vi arbetar tillsammans som ett lag.

Om företaget
Elvärmeprodukter i Skellefteå har sitt huvudkontor med försäljning, lager och produktion i Skellefteå. Det finns även två säljkontor i Stockholm och i Malmö. Vår kompetens sträcker sig från den enklaste golvvärmeanläggningen till de mest komplicerade industriprojekten. Läs mer på: www.evpab.se

Elvärmeprodukter i Skellefteå äger även Nopro.se och Amik.se och ingår i Lifco-koncernen. Lifco styrs av en tydlig filosofi som innebär att de har en långsiktig syn på deras innehav, fokus på lönsamhet och en starkt decentraliserad organisation.

Dina arbetsuppgifter
Som VD är ditt främsta uppdrag att planera, organisera och leda verksamheten framåt, såväl strategiskt som operativt. Det förväntas att du bidrar till försäljningen - att identifiera nya områden och affärsmöjligheter samt utveckla befintliga samarbeten både med kunder och leverantörer.

Du skapar rutiner och bygger en organisation som matchar framtidens utmaningar samtidigt som du säkerställa att företagets värderingar gällande kultur och beteenden efterföljs.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi söker dig som har en bakgrund inom försäljning (B2B). Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta i en ledande befattning med personalansvar men det viktigaste är att du har drivkraften och ambitionen att växa tillsammans med oss.

Du är en naturlig ledare som har förmågan att kommunicera strategier och mål på ett tydligt sätt och du besitter en tillmötesgående framtoning. Vidare har du ett kunnande i att organisera, strukturera och formulerar tidsplaner, delmål, slutmål och tydliga deadlines för dig själv och andra.

För att lyckas i denna roll krävs det att du är prestigelös och flexibel. Du har ett stort eget driv som gör att du sprider positiv och optimistisk energi samt att du tar dig an arbetsuppgifter med stort engagemang.

Du uttrycker dig obehindrat på svenska och engelska både i tal och skrift.

Information och kontakt
Omfattning: Heltid
Sista ansökningsdag: 2022-05-15
Placeringsort: Skellefteå

I denna rekrytering samarbetar Elvärmeprodukter i Skellefteå med Wikan Personal AB.
Ansöker gör ni på www.skelleftea.wikan.se
Information om tjänsten lämnas av Ellen Berg, Wikan Personal 0910-770985 Välkommen med din ansökan!

Om Wikan Personal
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 700 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag

2022-05-15

Tjänstgöringsort

Skellefteå (Västerbottens län)

Registrera CV
Tidrapportera Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår