Tillbaka till sök
Välkommen till Wikan

Säljkoordinator till Brokk

Säljkoordinator till Brokk


Vi vill öka försäljningen och behöver därför förstärkning med en serviceinriktad säljkoordinator med ett genuint kundintresse. Hos oss får du möjlighet att arbeta i en central och varierande roll med internationella kontakter. Målet är att tillsammans med ditt närmaste team uppnå högsta möjliga kundnöjdhet!

Företagskulturen hos oss på Brokk påverkar allt vi gör. Vi andas och lever resultat, professionalism och prestigelöshet. Internt är det kort mellan beslut och handling och vi testar oss fram för att hela tiden hitta smartare sätt att arbeta på. Vi erbjuder en skön gemenskap där nyfikenhet och engagemang i företaget är drivmotorn i vardagen.


Om företaget
Brokk är ett internationellt marknadsledande företag. Vi producerar, säljer och levererar rivningsrobotar till hela världen. Vi är ett dynamiskt, framåtsträvande företag som de senaste 10 åren har expanderat från 3 säljbolag till 13 med verksamhet i alla världsdelar. Vi bevakar vad som händer på marknaden och tar till oss ny utveckling och nya idéer för att ständigt röra oss framåt.

Dina arbetsuppgifter
Som säljkoordinator på Brokk erbjuds du en slags spindeln i nätet-roll där din främsta uppgift är att stötta företagets kunder, säljare och interna funktioner i det dagliga försäljningsarbetet.

Den här tjänsten passar perfekt för dig som vill utvecklas och i förlängningen själv påverka arbetet. Du kommer ha en central roll i företaget och dina arbetsuppgifter blir väldigt varierande. Som säljkoordinator får du bland annat möjligheten att påverka företagets försäljning genom support i toppklass, utveckla interna arbetsprocesser samt säkerställa/koordinera administrativa underlag.


Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi söker dig som är lösningsorienterad och har ett metodiskt arbetssätt med god förmåga att prioritera bland arbetsuppgifter. Du har en förmåga att agera på eget initiativ, får saker att hända och tar ansvar för resultatet. För rollen behöver du kunna kommunicera obehindrat i tal och skrift på svenska och engelska. I övrigt finns det inga krav på tidigare erfarenheter eller utbildningar.

För att trivas i denna tjänst tror vi att du är relationsbyggande och drivs av många sociala kontaktytor. Din personlighet kommer vara helt avgörande för detta jobb.


Information och kontakt
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal, som tillfälligt eller permanent tillgodoser deras behov. Wikan har kontor på 10 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 800 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Om Wikan Personal
Omfattning: Heltid, Tillsvidare
Sista ansökningsdag: 2021-12-19
Placeringsort: Skellefteå

I denna rekrytering samarbetar Brokk AB med Wikan Personal AB.
Ansöker gör ni på www.skelleftea.wikan.se

Information om tjänsten lämnas av Ellen Berg, 0910-77 09 85 alt ellen@wikan.se eller Irma Öhlund, 0910-77 09 83 alt irma@wikan.se

Välkommen med din ansökan!

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag

2021-12-19

Tjänstgöringsort

Skellefteå (Västerbottens län)

Kontaktpersoner
Ellen Berg 0910-77 09 85
Irma Öhlund 0910-770983

Sök tjänsten

Är du rätt person för uppdraget? Då tycker vi att du ska söka!

Ansök nu!
Logga in Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår