Tillbaka till sök
Välkommen till Wikan

Area Sales Manager till Brokk

Area Sales Manager till Brokk


Vi söker en Area Sales Manager som har förmågan och drivkraften att fortsätta utveckla vår försäljning. Hos oss får du möjlighet att arbeta med en unik världsledande produkt i ständig utveckling och du arbetar internationellt med kollegor runt om i hela världen.

Företagskulturen hos oss på Brokk påverkar allt vi gör. Vi andas och lever resultat, professionalism och prestigelöshet. Internt är det kort mellan beslut och handling och vi testar oss fram för att hela tiden hitta smartare sätt att arbeta på. Vi erbjuder en skön gemenskap där nyfikenhet och engagemang i företaget är drivmotorn i vardagen.

Tillsammans jobbar vi för att nå de bästa resultaten utifrån helheten - hos oss blir du en del av ett vinnande lag!


Om företaget
Brokk är ett internationellt marknadsledande företag. Vi producerar, säljer och levererar rivningsrobotar till hela världen. Vi är ett dynamiskt, framåtsträvande företag som de senaste 10 åren har expanderat från 3 säljbolag till 13 med verksamhet i alla världsdelar. Vi bevakar vad som händer på marknaden och tar till oss ny utveckling och nya idéer för att ständigt röra oss framåt.

Dina arbetsuppgifter
Som Area Sales Manager ansvarar du för att driva exportförsäljningen av Brokks rivningsrobotar och tjänster mot distributör- och agentmarknader inom din specifika region.

Här kommer du att jobba med försäljningen inom alla våra sex segment, där ena dagen kan innebära en snabb försäljning till en byggkund och nästa dag en tekniskt komplicerad lösning till en kärnkraftskund. Du arbetar relationsbyggande och serviceinriktat med hela försäljningsprocessen och det är din vision som styr!

I nära samarbete med våra partners kommer du att bearbeta både nya och befintliga kunder.
I tjänsten ingår även att hålla produkt- och säljutbildningar, boka och genomföra kundbesök samt närvara vid mässor. Du kommer att resa ca. 60 till 80 dagar per år och rapportering sker till säljchef.


Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi söker dig som är intresserad av att jobba med internationella affärer och ser utmaningen i att öka tillväxten i bolaget. Du har ett genuint teknikintresse och trivs att arbeta i en händelserik omgivning där du får möjlighet att driva och utveckla försäljningen såväl självständigt som tillsammans med dina kollegor - hela tiden med stort kundfokus.

För att trivas i denna tjänst tror vi att du är nyfiken och nytänkande, är van att jobba strategiskt, har en analytisk förmåga samt viss förhandlingsvana. Att du naturligt bygger relationer ser vi som en självklarhet, likaså att du kommunicerar flytande på svenska och engelska.


Information och kontakt
Omfattning: Heltid, Tillsvidare
Sista ansökningsdag: 2021-12-19
Placeringsort: Skellefteå

I denna rekrytering samarbetar Brokk AB med Wikan Personal AB.
Ansöker gör ni på www.skelleftea.wikan.se

Information om tjänsten lämnas av Ellen Berg, 0910-77 09 85 alt ellen@wikan.se

Välkommen med din ansökan!


Om Wikan Personal
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal, som tillfälligt eller permanent tillgodoser deras behov. Wikan har kontor på 10 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 800 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag

2021-12-19

Tjänstgöringsort

Skellefteå (Västerbottens län)

Kontaktpersoner
Ellen Berg 0910-77 09 85

Sök tjänsten

Är du rätt person för uppdraget? Då tycker vi att du ska söka!

Ansök nu!
Logga in Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår