Tillbaka till sök
Välkommen till Wikan

Lappvatnnets snickeri söker kollega

Lappvatnnets snickeri söker kollega


Hos oss på Lappvattnets Snickeri i Burträsk erbjuds du ett arbete med variation och där inget uppdrag är det andra likt. Du kommer att ingå i ett team om 25 personer där det finns mångårig erfarenhet och där vi dagligen arbetar med att omsätta våra kunders idéer till verklighet. Är du redo att anta en ny utmaning i en genuin träbygd då ska du söka arbete hos oss!

Om företaget
I över femtio år har vi på Lappvattnets Snickeri tillverkat kök och specialinredningar. Vi har skapat ett unikt varumärke som handlar om ett utvecklat hantverkskunnande och högsta kvalitet i varje detalj. Hos oss finns en hantverkstradition, en yrkesstolthet och ett genuint kunnande som överförts från generation till generation. Vi vill inspirera och hjälpa våra kunder att göra verklighet av sina drömmar!

Dina arbetsuppgifter
Hos oss på Lappvattnets snickeri kommer du att vara en del i arbetet när det kommer till att bygga träinredningar till våra kunder. Köks- och badrumsinredningar, samt specialsnickerier för såväl privatpersoner som offentlig miljö står för den största delen av vår produktion. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att bestå av skivsågning, kantlistning och fanering. Hos oss kommer du att få möjlighet att både utvecklas och bidra till verksamheten.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Viktiga förutsättningar för att lyckas i rollen är att du som person är nyfiken och intresserad av snickeri och hantverk. Vi ser också att du är ansvarstagande och målinriktad. Det är meriterande om du har praktisk erfarenhet från träindustrin och/eller snickeribranschen. Vidare har du en god förmåga att kunna lyfta blicken för att se vad som behövs göras.

I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi värdesätter en positiv inställning och en stor dos engagemang. Vi ser att du är en naturlig lagspelare med en ödmjuk inställning och att du är mån om att lämna ifrån dig ett felfritt och väl utfört arbete.

Information och kontakt
I denna rekrytering samarbetar Lappvattnets Snickeri AB med Wikan Personal. Passar beskrivningen in på dig är du välkommen med din ansökan via länk på Wikans hemsida. Hör gärna av dig med eventuella frågor till rekryteringskonsult, Andreas Ögren, e-post: andreas.ogren@wikan.se, alt 0910- 77 09 87.

Ansökningarna kommer att behandlas löpande, men med sista ansökningsdag 2021-12-14.
Tjänsten avser heltid med tillträde efter överenskommelse.

Välkommen med din ansökan!

Om Wikan Personal
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag

2021-12-14

Tjänstgöringsort

Skellefteå (Västerbottens län)

Kontaktpersoner
Andreas Ögren 0910-77 09 87

Sök tjänsten

Är du rätt person för uppdraget? Då tycker vi att du ska söka!

Ansök nu!
Logga in Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår