Tillbaka till sök
Välkommen till Wikan

Senior Inköpare till Trelleborg Ersmark

Senior Inköpare till Trelleborg Ersmark


Vi är stolta över vårt företag och över det vi gör. Vi inom Trelleborg Ersmark AB är världsledande inom vårt område och vi har goda tillväxtmöjligheter. Trots att vi verkar i ett internationellt sammanhang är stämningen på företaget familjär. Vi är raka och öppna mot varandra, måna om att samarbeta men också att var och en tar initiativ och ansvar. I vårt arbete vägleds vi av fyra våra gemensamma värderingar; Kundfokus, Innovation, Ansvar och Prestation.

Just nu söker vi en Senior Inköpare. Du kommer att samarbete med olika befattningar på Siten Trelleborg Ersmark AB men också inom andra enheter inom Trelleborg globalt. Vi erbjuder dig en tjänst där du får möjlighet att både utvecklas och bidra till utveckling inom ditt område.

Ansökningshandlingar för denna tjänst ska vara skrivna på engelska.


Om företaget
Trelleborg är en global industrikoncern som utvecklar högpresterande lösningar för att täta, dämpa och skydda i krävande miljöer över hela världen. Trelleborg har den polymertekniska spetskompetens som gör innovation och tillämpning möjlig och vi befinner oss där vi är i dag för att våra talanger tagit oss dit. Vi har ett nära samarbete med ledande varumärken inom industrin för att påskynda deras utveckling och driva deras verksamhet framåt ? och på vägen dit forma industrin och de framsteg som kommer att gagna mänskligheten under många spännande år framöver.

Trelleborg är utsedda till karriärföretag 2022. Vi har ett omfattande utbildningsprogram och vi ger talanger en möjlighet att växa.

Läs gärna mer om oss på www.trelleborg.com.


Dina arbetsuppgifter
Som Senior Inköpare arbetar du främst mot verksamheten i Trelleborg Ersmark AB men även i viss mån i samarbetsprojekt, rapportering och uppdrag inom Trelleborg Group nationellt och internationellt.

Ditt arbete är en förutsättning för att våra kunders behov uppfylls genom att säkerställa tillgång till rätt varor och tjänster, i rätt tid och till lägsta möjliga totalkostnad.

Arbetsuppgifter som ingår i tjänsten:

- Genomföra upphandlingar och förhandla avtal med leverantörer.
- Stötta vår avrops- och säljorganisation.
- Samarbeta med inköpsorganisationen inom Trelleborg AB.
- Ta fram rapport- och beslutsunderlag.
- Bidra till att förbättra inköps- och logistikprocessen.
- Leda eller delta i projekt, utbildningar och samarbeta med externa kontakter för att säkerställa uppdaterade kunskaper inom ansvarsområdet.


Din bakgrund/Dina egenskaper
För att vara rätt för rollen krävs det att du samarbetar med många, både internt och externt, varför du är drivande, affärsinriktad och har lätt för att kommunicera med såväl svenska som utländska kontakter. Du klarar att engagera dig i flera ärenden samtidigt och ser inte tjänsteresor som ett hinder.

Vi tror att du som person är nyfiken och öppen för att både utveckla arbetssätt och din egen kompetens. Vidare är det viktigt att du är pedagogisk, serviceinriktad och tålmodig. Du kommunicerar med andra på ett lyhört och smidigt sätt och samverkar flexibelt med andra mot gemensamma mål.

Du har en högskoleutbildning och har du tidigare erfarenhet av strategiskt inköps- eller logistikarbete ser vi det som en stor fördel.

Du uttrycker dig obehindrat på svenska och engelska i både tal och skrift.


Information och kontakt
Omfattning: Heltid, tillsvidare
Sista ansökningsdag: 2021-12-12
Placeringsort: Ersmark, Skellefteå

I denna rekrytering samarbetar kunden med Wikan Personal och man blir anställd direkt av Trelleborg Ersmark AB. Hör gärna av dig med eventuella frågor till rekryteringskonsult, Ellen Berg, 0910-77 09 85 alt. ellen@wikan.se

Ansökningshandlingar för denna tjänst ska vara skrivna på engelska.


Om Wikan Personal
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag

2021-12-12

Tjänstgöringsort

Skellefteå (Västerbottens län)

Kontaktpersoner
Ellen Berg 0910-77 09 85

Sök tjänsten

Är du rätt person för uppdraget? Då tycker vi att du ska söka!

Ansök nu!
Logga in Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår