Tillbaka till sök
Välkommen till Wikan

Redovisningsekonom till Tjintokk

Redovisningsekonom till Tjintokk


Tjintokk erbjuder en arbetsplats i vackra Slagnäs med närhet till natur och rekreation.

Just nu söker vi en redovisningsekonom till anläggningen i Slagnäs då en av våra nuvarande redovisningsekonomer går vidare till nya utmaningar. Ekonomiavdelningen består i dagsläget av totalt 6 medarbetare varav 3 är placerade på vår anläggning i Slagnäs. Även om vi sitter på olika orter jobbar vi tillsammans som ett team! Vi erbjuder dig en självständig och varierad roll med eget redovisningsansvar.


Om företaget
Tjintokk är ett av Sveriges största biltestföretag med ca 200 anställda. Testerna utförs framförallt under vinterhalvåret. Verksamheten består huvudsakligen av drift av testanläggningar, testning av bilar och bilkomponenter, bevakningstjänster samt hotellverksamhet.

Dina arbetsuppgifter
I rollen som redovisningsekonom på Tjintokk kommer du att ha ett eget redovisningsansvar.

Arbetsuppgifter som ingår i tjänsten:

- Löpande bokföring, inklusive, anläggningstillgångar, kostnadsställen samt kund- och leverantörsreskontra.
- In- och utbetalningar.
- Koncerninterna bokningar (elimineringar).
- Självständigt upprätta månads-, och kvartalsbokslut.
- Delaktig i årsbokslut.
- Momsdeklarationer.
- Ansvarar för budgetprocess inkl. uppföljning och analys.
- I övrigt förekommande arbetsuppgifter på en ekonomiavdelning.


Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi söker en erfaren redovisningsekonom som har några års arbetslivserfarenhet från liknande arbetsuppgifter på en ekonomiavdelning. Vi ser även att du har erfarenhet av affärssystem och goda kunskaper i Officepaketet, främst Excel.

Du uttrycker dig obehindrat på svenska och känner dig bekväm med att kommunicera på engelska, tyska ser vi som en meriterande. Har du jobbat i Hogia Affärssystem ser vi det som en fördel.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, som utmärks av att du är analytisk och noggrann med ett öga för detaljer. Du har god organisatorisk förmåga. Att arbeta självständigt är naturligt för dig, samtidigt som du är en lagspelare som ser till hela gruppens bästa. Du är van vid att arbeta mot deadlines och kan hantera en stor mängd arbetsuppgifter, samtidigt som du tar ansvar för dina arbetsområden och levererar i tid.

Körkort är av stor fördel eftersom anläggningen ligger avskilt.


Information och kontakt
I denna rekrytering samarbetar Tjintokk AB med Wikan Personal. Passar beskrivningen in på dig är du välkommen med din ansökan via länk på Wikans hemsida. Hör gärna av dig med eventuella frågor till rekryteringskonsult, Ellen Berg, e-post: ellen@wikan.se

Ansökningarna kommer att behandlas löpande, men med sista ansökningsdag 2021-12-02.

Tjänsten avser heltid med tillträde efter överenskommelse. Personalboende finns att tillgå i byn ca 3 km från arbetsplatsen.


Om Wikan Personal
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 10 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 800 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag

2021-12-02

Tjänstgöringsort

Arjeplog (Norrbottens län)

Kontaktpersoner
Ellen Berg 0910-77 09 85

Sök tjänsten

Är du rätt person för uppdraget? Då tycker vi att du ska söka!

Ansök nu!
Logga in Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår