Tillbaka till sök
Välkommen till Wikan

CNC-svarvare till Profix Verktyg AB

CNC-svarvare till Profix Verktyg AB


På Profix får du chansen att dra nytta din nyfikenhet och använda din kreativa ådra. Vi erbjuder dig ett fritt arbete i en tight arbetsgrupp där det är högt till tak. Med flexibel arbetstid får du möjlighet att hitta en bra balans mellan arbete och fritid.

Om företaget
Profix grundades 1996 och sedan starten har vi hjälpt företag i hela Norrland att utvecklas. Genom att samarbeta med oss vinner våra kunder i konkurrenskraft genom att själva kunna fokusera på det de är bäst på. Redan från början var vi specialiserade på verktyg, fixturer, jiggar och den typ av specialiserade tjänster som industriföretag vanligen behöver. Vi kom relativt snabbt också in på att konstruera och bygga specialmaskiner för behov där det inte finns färdiga lösningar.

Dina arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter består främst i att tillverka små serier enligt ritning. Många av våra artiklar är specialbeställningar vilket medför att maskinen kan behöva riggas om under dagen. Materialen bearbetas i CNC-styrda Masak-maskiner och vi arbetar med alla förekommande material förutom trä. Maskinerna programmeras med hjälp av styrsystemet Mazatrol. Efter bearbetning kan materialet behöva härdas och slipas.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi ser att du har erfarenhet från liknande arbete och/eller har relevant utbildning. Dina främsta egenskaper är drivet och viljan att lära och göra ett bra jobb. Du är noggrann och värdesätter en hög kvalité i ditt arbete. Då vi är en liten personalgrupp är det viktigt att du har god social kompetens och har en god samarbetsförmåga.

Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat och har kunskaper inom ritningsläsning. Har du erfarenhet av arbete i Mazatrol ser vi det som meriterande.


Information och kontakt
I denna rekrytering samarbetar Profix med Wikan personal. Ta kontakt med rekryteringskonsult Andreas Ögren, 0910-770987, vid frågor. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Omfattning: heltid

Anställningsform: provanställning 6 månader, därefter tillsvidare

Tillträde: så fort som möjligt enligt överenskommelse


Om Wikan Personal
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag

2021-12-01

Tjänstgöringsort

Skellefteå (Västerbottens län)

Registrera CV

Sök tjänsten

Är du rätt person för uppdraget? Då tycker vi att du ska söka!

Ansök nu!
Logga in Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår