Tillbaka till sök
Välkommen till Wikan

Projektledare inom ventilation till Bravida

Projektledare inom ventilation till Bravida


På Bravida är vi teknikproffs som gör jobbet ordentligt. Vi kan ta oss an spännande uppdrag som få andra företag klarar. Du får också lära dig av kunniga kollegor, roliga projekt och ny teknik. Vårt erbjudande till dig är ett självständigt och stimulerande arbete i en organisation där kompetens, utveckling och trivsel värderas högt.

Vi behöver nu en projektledare inom ventilation som vill driva våra projekt och verksamhet framåt. Avdelningen i Skellefteå är inne i en spännande fas i en stad under utveckling, därför behöver vi en projektledare till Northvoltprojektet!

Om företaget
Bravida Way - vår egen kultur och vårt arbetssätt. Bravida Way bygger på en decentraliserad organisation där entreprenörskap och ansvarstagande är avgörande för utveckling och framgång.

Bravida är en stor arbetsgivare, faktiskt störst inom vår bransch i Norden. Det gör att vi kan erbjuda mycket till dig som medarbetare! Vi erbjuder en gedigen introduktion och även interna utbildningar kopplade till din roll samt möjligheter till vidareutveckling, friskvårdsbidrag och andra fina förmåner. I Skellefteå arbetar ett driftigt team som leds av en engagerad och närvarande chef. En välmående avdelning där man trivs på jobbet!

Dina arbetsuppgifter
Rollen som projektledare på Bravida innebär att du ansvarar för installationsprojekt från projektplanering till leverans. Vi erbjuder ett stimulerande och utmanande arbete i ett härligt gäng. Våra projekt är inom ventilationsinstallation och service. Du rapporterar till avdelningschef och har kontaktytor internt såväl som med myndigheter, leverantörer, underentreprenörer och konsulter. Vi söker en medarbetare med något års erfarenhet inom projektledning eller som installationssamordnare. Beroende på dina tidigare erfarenheter kan rollens utformning variera.

Du kommer bland annat att:
- ansvara för kalkyl, resultat och utförande av projekt
- utveckla och bevara kundrelationer
- arbeta med bland annat inköp, resursplanering och kvalitets- och arbetsmiljöarbete
- leda och engagera medarbetare
- regelbundet redovisa framdrift och finansiell status på projekt jämfört med plan
- vara delaktig i Bravidas förbättringsarbeten

Som projektledare får du frihet under ansvar, projekten du kommer att arbeta med varierar både vad gäller storlek och innehåll. Vi tror på din förmåga att överträffa kundernas förväntningar genom din kunskap och ditt intresse.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi söker dig som med ditt driv och engagemang kan göra skillnad i vår grupp och bidra till vår utveckling.

Vi tror att du:
- har lett projekt med erfarenhet från byggmöten, där du har drivit projekt från start till mål
- talar och skriver obehindrat på Svenska
- har B körkort
- har en teknisk utbildning

Erfarenhet från installationsbranschen, arbete som ledande montör eller arbete inom ventilation är meriterande.

Som person är du resultatinriktad och har ett strukturerat arbetssätt. Vidare är du van vid att ta stort ansvar och ser samarbete som en självklarhet. Du tar ditt arbetslag mot ett gemensamt mål och kan vara social för att upprätthålla viktiga kontakter. Du har en naturlig förmåga att bygga och utveckla goda affärsrelationer och arbetar engagerat med att hålla ihop projektet och alla dess delar. Du gillar att utvecklas och vill lära dig tekniken- det du inte kan, det kan vi lära dig!

Information och kontakt
I denna rekrytering samarbetar Bravida med Wikan Personal. Passar beskrivningen in på dig är du välkommen med din ansökan via länk på Wikans hemsida, dock senast 28 november 2021 då urval sker löpande. Hör gärna av dig med eventuella frågor till rekryteringskonsult, Ellen Berg, e-post: ellen@wikan.se.

Om Wikan Personal
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag

2021-12-04

Tjänstgöringsort

Skellefteå (Västerbottens län)

Kontaktpersoner
Ellen Berg 0910-77 09 85

Sök tjänsten

Är du rätt person för uppdraget? Då tycker vi att du ska söka!

Ansök nu!
Logga in Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår