Tillbaka till sök
Välkommen till Wikan

Materialutvecklare för en grönare framtid

Materialutvecklare för en grönare framtid


Ecorub AB, beläget i vackra Hökmark några mil söder om Skellefteå, söker nu en Materialutvecklare som vill vara med på resan mot en bättre värld. Som materialutvecklare på Ecorub får du möjligheten att påverka, både ditt eget arbete och utveckling samt framtagandet av nya återvunna material för en grönare framtid. Nyfiken på hur? Läs mer om Ecorub och deras vision samt vad tjänsten innebär nedan.

Om företaget
Ecorub är ett tillväxtbolag som utvecklar material och produkter av återvunnet gummi. Över 20 års kunskap och erfarenhet har resulterat i tekniker som bearbetar återvunnet gummi och återvunnen plast till nya kostnadseffektiva och hållbara gummi- och plastmaterial. Ecorubs verksamhet och målsättning är att bidra till en mer hållbar utveckling av tillverkningsindustrin och erbjuda cirkulära alternativ.

Vill du bidra med dina kunskaper för att utveckla och nå ut med nya spännande cirkulära material?

Dina arbetsuppgifter
Som Materialutvecklare på Ecorub får du vara med i uppstarten på en resa mot en fullskalig produktion. I fabriken finns ett labb för utveckling av nya cirkulära material, samt en komplett produktionslinje för TPRR® pellets (ThermoPlastic Recycled Rubber). Ecorubs produktportfölj tas fram för att ersätta mjuka gummi- och hårda plastmaterial och anpassas till olika produktionstekniker, så som formsprutning, strängsprutning och 3D-printning.

Du kommer framför allt att arbeta med att ta fram och utveckla material genom additiv tillverkning. Framtagna material utvärderas både för storskalig 3D-print direkt från granulat samt för filamentskrivare. De återvunna materialen måste enkelt kunna tillverkas i komplexa geometrier. Till din hjälp använder du programmet Autodesk Fusion360.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi söker dig som är modig och brinner för utveckling och resultat. Vi ser att du har erfarenhet av additiv tillverkning och har med fördel en bakgrund från plast- eller gummiindustri. Då bolaget befinner sig i en uppstartsfas är det viktigt att du är flexibel och villig att hugga i där det behövs. Du hanterar ett arbete i förändring där vardagen kan skilja sig från dag till dag eller vecka till vecka.

Information och kontakt
I denna rekrytering samarbetar Ecorub med Wikan Personal. Önskar du mer information om tjänsten är välkommen att kontakta rekryteringskonsult Andreas Ögren, 0910 - 770987. Ansökningarna hanteras löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Om Wikan Personal
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag

2021-11-28

Tjänstgöringsort

Skellefteå (Västerbottens län)

Registrera CV

Sök tjänsten

Är du rätt person för uppdraget? Då tycker vi att du ska söka!

Ansök nu!
Logga in Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår