Tillbaka till sök
Välkommen till Wikan

Stans trevligaste säljare

Stans trevligaste säljare


NV Motor är lokalt förankrade i Skellefteå och vårt motto är att vi ska vara stans trevligaste bilförsäljare. Vårt mål är att du som kund ska bli sedd och lyssnad på. Just nu söker vi ytterligare en kollega till vårt team. Vi erbjuder dig en arbetsplats som genomsyras av hårt arbete men framför allt av glädje och skratt.

Som säljare hos NV Motor får du möjlighet att arbeta med Sveriges snabbaste växande bilmärke. Tillsammans med Kia tror vi på en ljus framtid i Skellefteå!


Om företaget
NV Motor öppnade sommaren 2016 i nyrenoverade och fräscha lokaler. På söder i Skellefteå kan vi erbjuda våra kunder försäljning och en auktoriserad Kia-verkstad. Då vi startade 2016 var vi tre anställda, idag är vi en arbetsgrupp på sju drivna och engagerade medarbetare som alla har ett stort kundfokus.

Vi har redan efter 5 år etablerat oss som det 3:e största märket i Skellefteå och vi har förhoppningar om att vår utvecklingskurva fortsätter uppåt. Vi tror starkt på Kia, av många anledningar, med stort fokus på elektrifierade bilar så kommer Kia att fortsätta växa och ta marknadsandelar.

Dina arbetsuppgifter
Som säljare hos oss på NV Motor möter du alltid upp kunden med ett hej, för att sedan guida dem till rätt bil som passar just deras behov. I arbetsuppgifterna ingår det också att upprätta ett köpes- eller leasingavtal. Du kommer att sälja både nya och begagnade bilar vilket innebär att du även kommer att köpa in och värdera bilar.

Har du ett intresse för marknadsföring via sociala medier så ser vi det som positivt och du kommer att få möjlighet att utveckla det området.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi ser gärna att du har arbetat med försäljning tidigare, där service och kundbemötande varit en central del i ditt arbete. Du förstår vikten av ett bra kundbemötande och det är självklart för dig att bemöta kunden med ett varmt välkommande. Vidare ser vi att du är en god lyssnare som på ett öppet och engagerat sätt möter kundens behov. Har du ett teknikintresse så ser vi det som positivt.

För att lyckas i denna roll är det viktigt att du är initiativtagande och att du har en förmåga att lyfta blicken för att se vad som behövs göras. Humor och glädje i arbetet är viktigt för oss, vi ser därför att du är en person med glimten i ögat.

Du uttrycker dig obehindrat på både svenska och engelska. B-körkort är ett krav.

I denna rekrytering vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Information och kontakt
Omfattning: Heltid
Sista ansökningsdag: 2021-12-12.
Placeringsort: Skellefteå
Urval sker löpande

I denna rekrytering samarbetar NV Motor med Wikan Personal AB.
Ansöker gör ni på www.skelleftea.wikan.se. Information om tjänsten lämnas av Ellen Berg, 0910-77 09 85 eller mail ellen@wikan.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag

2021-12-12

Tjänstgöringsort

Skellefteå (Västerbottens län)

Kontaktpersoner
Ellen Berg 0910-77 09 85

Sök tjänsten

Är du rätt person för uppdraget? Då tycker vi att du ska söka!

Ansök nu!
Logga in Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår