Tillbaka till sök
Välkommen till Wikan

Butiksansvarig och turistinformatör till Skellefteå Turistcenter

På Visit Skellefteå är vi totalt elva medarbetare, varav tre på Turistcenter. Här blir du en del av ett dynamiskt team som på olika sätt arbetar med den stora samhällsomvandling som nu sker i Skellefteå.

Butiksansvarig och turistinformatör till Skellefteå TuristcenterOm företaget
Skellefteå Turistcenter är en del av Visit Skellefteå AB, Skellefteås destinationsbolag, som ägs gemensamt av näringslivet och Skellefteå kommun. Visit Skellefteås uppdrag är att verka för en hållbar utveckling av besöksnäringen och att stärka Skellefteås attraktivitet som besöksmål, evenemangs- och mötesdestination samt som etablerings- och bostadsort- regionalt, nationellt och internationellt.

Dina arbetsuppgifter
Vi söker dig som brinner för ett gott värdskap och som vill vara med och utveckla vår souvenir- och presentshop, med fokus på hållbarhet, lokala produkter och lokalt hantverk. Som butiksansvarig ansvarar du för sortiment, exponering och kontakter med leverantörer och hantverkare.

I rollen som turistinformatör tipsar och guidar du besökare och invånare till nya upplevelser runt om i Skellefteå kommun, både i direkt möte med kund och i digitala kanaler. Du blir också en viktig kugge i teamet på Turistcenter men även en del av Visit Skellefteås arbete, där får du vara delaktig i olika utåtriktade aktiviteter för våra medlemsföretag samt för invånare och besökare.

Din bakgrund/Dina egenskaper
I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du har en god initiativförmåga och ser vad som behöver göras. Vidare har du en hög social kompetens och du är bekväm med att tala inför grupp och att möta människor i olika sammanhang. Vi söker dig som har ett stort engagemang och som vill ge våra kunder den bästa servicen, du har helt enkelt känslan för det lilla extra!

Arbetet förutsätter god datorvana och att du behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Övriga språk är meriterande, liksom tidigare erfarenhet av butiksförsäljning, marknadsföring eller liknande.

Information och kontakt
I denna rekrytering samarbetar Visit Skellefteå med Wikan Personal. Passar beskrivningen in på dig är du välkommen med din ansökan via länk på Wikans hemsida. Hör gärna av dig med eventuella frågor till rekryteringskonsult, Anna Petterström, e-post: anna@wikan.se. Ansökningarna kommer att behandlas löpande, men med sista ansökningsdag 2021-06-20.

Omfattning: 75%, huvudsakligen dagtid enligt schema men även kvälls- och helgarbete kan förekomma.

Välkommen med din ansökan!


Om Wikan Personal
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 10 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 800 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Anställningsomfattning

Deltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag

2021-06-20

Tjänstgöringsort

Skellefteå (Västerbottens län)

Registrera CV

Sök tjänsten

Är du rätt person för uppdraget? Då tycker vi att du ska söka!

Ansök nu!
Logga in Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår