Tillbaka till sök
Välkommen till Wikan

Stilmek söker en platschef

Stilmek är ett företag med 50 års branscherfarenhet inom industrimontage, maskinbearbetning och svetsning. Trots ett brett kunnande och lång erfarenhet jobbar vi ständigt med att utvecklas, både genom att säkerställa att vi har den senaste tekniken men även genom vår satsning på personal och mångfald. Vi är ett sammansvetsat gäng med högt i tak. Just nu söker vi en platschef som vill ta oss vidare till nästa nivå! Vi söker dig som har ett intresse för personal, är administrativt duktig och trivs i en roll där du får vara lite av spindeln i nätet. Vi erbjuder en arbetsplats som är mån om personalen och som värdesätter personlig utveckling. Utöver detta erbjuder vi andra förmåner som friskvårdsbidrag, sjukförsäkring, massage samt en trygg och säker arbetsplats.

Stilmek söker en platschefOm företaget
Skellefteåbaserade Stilmek är ett privatägt företag inom verkstadsindustrin med affärsidéen att vara en kvalificerad tillverkningspartner till produktägande företag och till processindustrin. Företagets kompetens har byggts upp under mer än 50 år vilket nu förvaltas av ett 30-tal medarbetare. Våra resurser medger effektiv ämnesframtagning, kvalificerade svetsuppdrag och rationell bearbetning i moderna bearbetningscentra.

Dina arbetsuppgifter
I rollen som platschef kommer fokus att ligga på personalen, att kommunicera ut Stilmeks mål och visioner samt att säkerställa att medarbetarna presterar sitt bästa utifrån sin förmåga och får dom att växa i sin roll. Du kommer även att jobba med leverans och kvalitetsmål vilket kommer att ske i ett nära samarbete med produktionschef och VD. Som platschef har du ett övergripande ansvar över arbetsmiljön. Du bistår även ekonomichef med kunskaper gällande avtal och arbetsrättsliga frågor. Arbetsuppgifterna är varierande vilket innebär att du som platschef även kommer att vara delaktig i vårt kvalitetssystem och vårt arbete med ISO certifieringar.

I denna roll blir du direkt underställd VD.


Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi söker dig som tidigare arbetat i en ledande befattning med personalansvar eller dig som har goda erfarenheter av arbete kopplat till arbetsrätt och personalfrågor. Vi ser gärna att du har en teknisk bakgrund och det är meriterande om du arbetat inom en tillverkande industri, detta är dock inget krav.

Som person är du administrativt duktig och har ett stort intresse för människor och dess personliga utveckling. Du känner dig bekväm i ditt ledarskap och du är tydlig i din kommunikation. Detta är viktigt då du ska kunna ena personalen och säkerställa att alla drar åt samma håll. Då vi fortfarande är ett litet och familjärt företag är det även viktigt att du är flexibel och kan hugga in där det behövs.


Information och kontakt
I denna rekrytering samarbetar Stilmek med Wikan Personal. Hör gärna av dig med eventuella frågor till rekryteringskonsult, Ellen Berg, 0910-77 09 85

Omfattning: Heltid, tillsvidare
Sista ansökningsdag: 2021-06-20, urval och intervjuer sker löpandeOm Wikan Personal
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 380 Msek och har omkring 800 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag

2021-06-20

Tjänstgöringsort

Skellefteå (Västerbottens län)

Registrera CV

Sök tjänsten

Är du rätt person för uppdraget? Då tycker vi att du ska söka!

Ansök nu!
Logga in Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår