Tillbaka till sök
Välkommen till Wikan

Norran söker framtidens medierådgivare

Nu har du chansen att söka ett av Norra sveriges roligaste jobb, medierådgivare hos Norran. Norran är en del av det kompletta mediehuset Norr Media som har verksamheter i Skellefteå, Piteå och Luleå. Norr Media är även en del av NTM som är en av Sveriges största koncerner för lokal media.

Norran söker framtidens medierådgivareOm företaget
Nu har du chansen att söka ett av Norra sveriges roligaste jobb, medierådgivare hos Norran. Norran är en del av det kompletta mediehuset Norr Media som har verksamheter i Skellefteå, Piteå och Luleå. Norr Media är även en del av NTM som är en av Sveriges största koncerner för lokal media.

Norr Media är helhetsleverantör, och oavsett kundens behov inom marknadsföring och kommunikation har vi kompetensen att leverera bästa resultat. Som rådgivare på Norran kommer du vara en del av ett team inom Norr Media som totalt består av 28 personer som varje dag jobbar för att vi ska vara den främsta mediapartnern för regionens företag. Norran är en av Sveriges mest lästa tidningstitlar både i papper och digitalt, och med den som grund i mediemixen kan du som rådgivare alltid utlova oslagbar effekt. Du kommer att vara den självklara kontaktpersonen för våra företagskunder när det gäller marknadsföring och kommunikation. Genom personliga besök bearbetar du både våra befintliga och potentiella kunder. Till din hjälp för att lyckas har du förmånen att jobba med hela vår produktportfölj, affärsutvecklare, kommunikatörer och grafiska formgivare, Norran är en one stop shop för våra kunder.

Dina arbetsuppgifter
På Norran tycker vi om att jobba med människor som är nyfikna, idérika och som vill utvecklas i sin roll. Du ska tycka om att jobba ute på fältet, ha ett starkt eget driv och en hög ambitionsnivå. Du får gärna känna till eller vilja lära dig mer om begreppen som SEM, SEO, SoMe och Employer branding. Om du dessutom är ansvarstagande, brinner för att träffa kunder och göra affärer så passar du perfekt hos oss.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Det är meriterande om du tidigare jobbat med uppsökande försäljning men vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och din vilja att utvecklas tillsammans med oss. Har du den rätta viljan kan vi ge dig verktygen till att lyckas.
Som rådgivare på Norran får man tillgång till en av landets bästa utbildningsprogram för medierådgivare. I vår Skills academy, som är speciellt utvecklad för medierådgivare, utbildas du steg för steg i vår säljprocess, våra produkter och om hur markndsföring fungerar både lokalt och nationellt.
För att kunna utföra jobbet behöver man ha B-körkort och tillgång till egen bil.
Vi erbjuder dig fina utvecklingsmöjligheter, en positiv och tilltalande arbetsmiljö samt fast grundlön med möjlighet till en förmånlig provisionsmodell.

Information och kontakt
I den här rekryteringen samarbetar vi med Wikan Personal AB. Du kan läsa mer om tjänsten på www.wikan.se.
Frågor gällande tjänsten besvaras av Kenneth Vidmark, Tel: 0910-77 09 81
Facklig representant Haidie Lundman, Tel: 0911- 645 79

Sista ansökningsdag är den 20 juni, men urval sker löpande. Du söker tjänsten via www.wikan.se.

Om Wikan Personal
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 380 Msek och har omkring 800 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag

2021-06-20

Tjänstgöringsort

Skellefteå (Västerbottens län)

Registrera CV

Sök tjänsten

Är du rätt person för uppdraget? Då tycker vi att du ska söka!

Ansök nu!
Logga in Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår