Tillbaka till sök
Välkommen till Wikan

Svetsare

Nymek grundades redan i slutet av 40-talet av bröderna Nyström i Mjövattnet. Sedan dess har mycket hänt. Idag är vi ett högteknologiskt företag med ett flertal certifikat. Hos Nymek står medarbetarna i centrum och som anställd blir du en viktig del i ett stort kunnande. Tillsammans med våra medarbetare jobbar vi aktivt för att ständigt utveckla och förbättra vår verksamhet. Just nu söker vi en svetsare.

SvetsareOm företaget
Nymek är ett komplett underleverantörsföretag. Vi har resurser att medverka hela vägen från produktutveckling till ett fungerande materialförsörjningsflöde.
Våra kunder väljer oss för vår höga leveransprecision och goda kvalitet. Nymek har väl fungerande infrastruktur med implementerade system för systematiskt förbättringsarbete, verksamhetsstyrning, EDI, kvalitetsledning och miljöledning. Detta tillsammans med vår gedigna erfarenhet, våra anställdas kompetens och förmåga, gör oss till en trygg och pålitlig partner.

Dina arbetsuppgifter
I rollen som svetsare hos Nymek AB kommer du att arbeta med manuell svetsning inom svetsmetoderna MIG/MAG. Det är meriterande ifall du har svetslicens enligt 9606-1.
Ditt jobb blir att sammansätta avancerade komponenter enligt ritning.
Exempel på arbetsuppgifter som ingår i tjänsten:
- Manuell svetsning MIG/MAG
- Kontroll och avsyning av eget arbete
- Ritningsläsning

Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi söker dig som har en utbildning inom svetsning eller har erhållit likvärdiga kunskaper på annat sätt. Utöver detta så ser vi gärna att du har ett par års erfarenhet av praktiskt arbete inom manuell MIG/MAG svetsning. Det är av största vikt att du har erfarenhet av ritningsläsning då all vår produktion utgår från ritningar. Du är ansvarsfull och noggrann i ditt arbete samt bidrar med en effektiv arbetsinsats.
Du fungerar väl i grupp och strävar alltid efter att lämna ifrån dig jobb med hög kvalitet.
Travers- och truckkort är ett plus.

Vi på Nymek AB är stolta över våra produkter som återfinns runt om i världen. Du kan också bli en världsaktör!

Information och kontakt
Omfattning: Heltid

Sista ansökningsdag: 2021-06-22 Urval görs löpande vilket innebär att tjänsten kan vara tillsatt före sista ansökningsdag. Så vänta inte med att skicka in din ansökan.
Placeringsort: Mjövattnet

I denna rekrytering samarbetar Nymek AB med Wikan Personal AB.
Ansöker gör ni på www.skelleftea.wikan.se
Information om tjänsten lämnas av Kenneth Vidmark, Wikan Personal 0910-770981

Vi ser fram emot din ansökan.
Välkommen!

Om Wikan Personal
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 380 Msek och har omkring 800 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag

2021-06-22

Tjänstgöringsort

Skellefteå (Västerbottens län)

Registrera CV

Sök tjänsten

Är du rätt person för uppdraget? Då tycker vi att du ska söka!

Ansök nu!
Logga in Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår