Tillbaka till sök
Välkommen till Wikan

HR-konsult till Boliden

HR-konsult till Boliden

Om företaget
Boliden är ett högteknologiskt metallföretag med egna gruvor och smältverk som arbetar på lång sikt för att garantera samhällets leverans av basmetaller och ädelmetaller genom gruvdrift av malm (mineraler) och produktion och leverans av högkvalitativa metaller till industrin.

Vår höga produktivitet är baserad på erfarenhet, innovation och avancerad teknik, utvecklad i samarbete med nordiska teknik- och teknikföretag. Idag arbetar cirka 6000 personer i Boliden, som har verksamhet i Sverige, Finland, Norge och Irland.

Dina arbetsuppgifter
I rollen som HR-konsult kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter vara att arbeta med implementering av en ny rekryteringsmodul i Bolidens HR system. Detta innebär att du under uppdragets gång kommer att genomföra testning av modulen samt vara med vid själva lanseringen. Vidare kommer du att arbeta med att ta fram utbildningsmaterial för att göra modulen så användarvänlig som möjligt. Andra uppgifter inom ramen för projektets verksamhet kan tillkomma.

Detta är en unik möjlighet där du kommer att ingå i ett team som designar rekryteringsprocessen för framtidens behov, här får du arbeta med utveckling och innovation i ett globalt projekt!

Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet inom rekrytering och rekryteringsprocesser. Det är meriterande om du har arbetat i något rekryteringssystem i dina tidigare roller samt om du har erfarenhet av att arbeta i projektform. Vidare är du systemintresserad och du uttrycker dig obehindrat på engelska i såväl tal som skrift.

Som person är du strukturerad och noggrann med en positiv inställning. Du tar personligt ansvar för dina arbetsuppgifter och är van att fatta beslut för att ta processen vidare. Då du kommer att arbeta i projektform ställs det krav på en god samarbetsförmåga. Vi tror att du är driven och prestigelös samt att du tycker om att delta i utvecklingsarbeten.

Information och kontakt
Tjänsten som HR-konsult är ett konsultuppdrag med start 2021-08-01 och sträcker sig till 2021-11-30. För frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta konsultchef Anna Petterström på telefonnummer 072-709 02 88. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Placeringsort: Boliden

Välkommen med din ansökan!

Om Wikan Personal
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 10 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 800 anställda. Läs mer på www.wikan.se


Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Visstidsanställning

Sista ansökningsdag

2021-06-22

Tjänstgöringsort

Skellefteå (Västerbottens län)

Registrera CV

Sök tjänsten

Är du rätt person för uppdraget? Då tycker vi att du ska söka!

Ansök nu!
Logga in Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår