Tillbaka till sök
Välkommen till Wikan

Serviceelektriker med C-körkort till Infraservice Nord

Infraservice Nord AB är specialister på underhåll och byggnationer av el infrastruktur så som belysning, trafiksignaler och elnät. Vårt mål är att alltid leverera bra anpassad service utifrån kundernas olika behov. Vårt jobb är att vara experter! Just nu söker vi en duktig och engagerad serviceelektriker. Vi erbjuder ett arbete där du får möjlighet att påverka och fatta egna beslut. Då arbetet är varierande och bolaget är i en expansiv fas så finns det stora utvecklingsmöjligheter.

Serviceelektriker med C-körkort till Infraservice NordOm företaget
Infraservice Nord AB arbetar med nybyggnation, drift och underhåll av, allmänna elinstallationer, trafiksignaler, trafikinformations system, el- och belysningsnät främst i Norra Sverige. Bolaget tillhör Nelab-koncernen som har arbetat med elektriska installationer sedan 80 år tillbaka. Totalt arbetar det idag 130 anställda i koncernen varav 20 anställda inom verksamheten.

Infraservice Nord AB ansvarar bland annat för service, drift och underhåll av Trafikverkets belysningsnät och trafiksignalanläggningar i Västerbotten.

Dina arbetsuppgifter
Ditt arbete innebär tillsyn, skötsel, service, underhåll, installationsarbete och felsökning inom allmän kraft och belysning samt styr- och reglersystem. Du arbetar även med att säkra den dagliga driften av befintliga system samt medverkar vid planeringen av förebyggande underhållsarbete.

Arbetet kräver ofta att du kör tyngre fordon.

I din roll ingår även merförsäljning genom att se möjligheter, föreslå förbättringar och uppdateringar av de tekniska systemen. Du ansvarar för planering av eget arbete, utför tekniska serviceuppdrag samt hanterar uppföljning och återrapportering.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi söker dig som är utbildad elektriker med ECY-certifikat och vi ser gärna att har varit yrkesverksam ett par år. Du behöver ha kännedom om kraft- och belysningsinstallationer samt system för styr- och reglerutrustningar.

Som person är du utåtriktad med hög servicevilja och sätter alltid kunden främst. Du trivs med ett självständigt arbete med ett eget ansvar och känner dig bekväm med att fatta egna beslut när det behövs. I denna roll behöver du vara strukturerad, kunna prioritera mellan olika uppgifter samt tycka om att lösa problem.

Du har mycket goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift. Då arbete förekommer dagligen inom Västerbottens län är det ett krav att du innehar C-körkort. Arbete utanför länet kan förekomma.

Följande utbildningar är meriterande men kan vid behov kompletteras: Körkort CE, ESA, HLR, Säkerhet på väg, Skyliftutbildning

Information och kontakt
Omfattning: Heltid, Tillsvidare
Sista ansökningsdag: 2021-06-20, men ansök så snart som möjligt. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Placeringsort: Skellefteå

I denna rekrytering samarbetar Infraservice Nord med Wikan Personal AB.
Ansöker gör ni på www.skelleftea.wikan.se
Information om tjänsten lämnas av Wilma Nyman, 0910-77 09 84 alt wilma@wikan.se
Välkommen med din ansökan!


Om Wikan Personal
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 800 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag

2021-06-20

Tjänstgöringsort

Skellefteå (Västerbottens län)

Registrera CV

Sök tjänsten

Är du rätt person för uppdraget? Då tycker vi att du ska söka!

Ansök nu!
Logga in Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår