Tillbaka till sök
Välkommen till Wikan

Hotellchef till Skellefteå Stadshotell och Malmia

I rollen som hotellchef får du möjlighet att driva idéer för utveckling av hotellen och tillsammans med hotellets ledningsgrupp och medarbetare skapa framtidens möten. Quality Hotel Skellefteå Stadshotell och Best Western Malmia Hotel erbjuder dig en positiv arbetsmiljö med fokus på att våra gäster ska få en trevlig och avkopplande hotellupplevelse. Arbetsuppgifterna är varierande och hos oss ges du utrymme till att utvecklas, både individuellt och i team.

Hotellchef till Skellefteå Stadshotell och MalmiaOm företaget
1863 invigdes Skellefteås gamla stadshus, troligen Nordens största timmerhus någonsin. Det revs under högljudda protester 1955 och ersattes med byggnaden där Quality Hotel Skellefteå Stadshotell idag ligger. Quality Hotel Skellefteå Stadshotell erbjuder en inspirerande atmosfär, personligt engagemang och utmärkt service. Hotellet rymmer 140 hotellrum och har 13 konferensrum som rymmer upp till 270 personer.

Best Western Malmia Hotel är centralt beläget med 100 rum. Hotellet är rökfritt, miljöcertificerat med Svanen samt djurvänligt.

Dina arbetsuppgifter
Som Hotellchef har du det övergripande ansvaret för driften av verksamheten på hotellet inom reception, restaurang, konferens och housekeeping. Du kommer ha ett ansvar för att leda, organisera och följa upp hotellets alla verksamhetsområden. I arbetet ingår ett budgetansvar och du sitter med i ledningsgrupp där du bidrar till utvecklingen av hotellet. Som hotellchef rapporterar du direkt till hotellets ägare.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi söker en driven ledare som kan inspirera och entusiasmera sina medarbetare. Du är trygg i ditt ledarskap och förstår vikten av ett närvarande ledarskap, stor tillit och starka team. Vidare är det viktigt att du har ett tydligt kundfokus, är kontaktskapande och motiveras av att skapa nya affärer. Du har en stark vilja att utveckla verksamheten och stärka kundupplevelsen. Vi ser gärna att du har ett upparbetat nätverk i Skellefteå med omnejd.

Du uttrycker dig obehindrat på svenska och engelska i både tal och skrift.

I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper.


Information och kontakt
Omfattning: Heltid, Tillsvidare
Sista ansökningsdag: 2021-04-22
Placeringsort: Skellefteå

I denna rekrytering samarbetar Quality Hotel Skellefteå Stadshotell med Wikan Personal AB.
Ansöker gör ni på www.skelleftea.wikan.se
Information om tjänsten lämnas av Ellen Berg, 0910-77 09 85 alt ellen@wikan.se

Välkommen med din ansökan!

Om Wikan Personal
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 800 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag

2021-04-22

Tjänstgöringsort

Skellefteå (Västerbottens län)

Kontaktpersoner
Ellen Berg 0910-77 09 85

Sök tjänsten

Är du rätt person för uppdraget? Då tycker vi att du ska söka!

Ansök nu!
Logga in Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår