Tillbaka till sök
Välkommen till Wikan

Teknisk säljare till Norr- och Västerbotten

Vi på Leica Geosystems söker just nu en erfaren och driven fältsäljare som tycker att jakten efter nya kunder är det roligaste med att vara säljare! Vi erbjuder ett stimulerande arbete där du med ditt brinnande intresse för ny teknik kommer att ha ett omväxlande och ansvarsfullt arbete där kunden är vårt främsta fokus. Du kommer att spela en central roll i vår regionala organisation och arbeta med ett marknadsledande varumärke. Detta är den perfekta rollen för dig som vill utvecklas i ett kreativt företag och som med högt driv och engagemang vill arbeta med teknisk försäljning mot företagskunder. Hos oss kommer du att ingå i ett team med inspirerande, engagerade kollegor och kunder där vi tillsammans når uppsatta mål.

Teknisk säljare till Norr- och VästerbottenOm företaget
Leica Geosystems är en del av Hexagon - en global ledare inom sensorer, mjukvara och autonoma lösningar. Vi har i mer än 200 år varit revolutionerande inom mätteknik och skapat helhetslösningar för proffs över hela världen. Med kontor på ett stort antal platser runt om i hela Sverige och närmare 130 anställda prioriterar vi på Leica Geosystems alltid att vara nära vår kund.

Dina arbetsuppgifter
Som säljare är ditt fokus kundens behov och du brinner för att hitta rätt lösning till rätt kund. Att vara kundens sparringpartner i sitt köpbeslut är avgörande i denna roll vilket ställer krav på din tekniska expertis inom maskinstyrning och mätning.

Säljarbetet hos Leica Geosystems är mycket varierande och uppdraget är att växa på marknaden. Vi är inne i en intressant fas med behov av att delvis flytta fokus från befintlig kund/befintlig produkt till ny kund/ny produkt. Det innebär att du är ute och träffar kunder ca 4 dagar i veckan.

Arbetet består av allt från att prospektera efter nya kunder till praktisk rådgivning, konsultation, offertförfarande och uppföljning samt orderläggning. Du får stort utrymme att utöva entreprenörskap i din roll med stöd av Leicas värderingar och strategi. Våra kunder är bygg- och anläggningsbolag på riksnivå och lokala entreprenadföretag.


Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi söker dig som trivs med att driva och utveckla affärer och kundrelationer. Du är målmedveten och vill vara framgångsrik i din försäljning. Du har vana av rådgivande försäljning och är van att ta eget ansvar. För att passa för tjänsten behöver du vara social och kunna skapa, bygga och behålla goda relationer till såväl kunder som medarbetare. Du är också strukturerad, lyhörd och pålitlig.

För att lyckas i rollen som säljare hos oss bör du ha en teknisk utbildning eller motsvarande erfarenhet. Vidare ser vi att du är tekniskt intresserad för att du enkelt ska kunna ta till dig våra produkter. Vi tror att du tidigare arbetat med försäljning och ser gärna att du har erfarenhet av bygg- och anläggningsarbete.


Information och kontakt
Omfattning: Heltid, Tillsvidare
Sista ansökningsdag: 2021-04-22
Arbetsområde: Norr- och Västerbotten
Placeringsort: Skellefteå med omnejd eller enligt ök.

I denna rekrytering samarbetar Leica Geosystems med Wikan Personal AB.
Ansöker gör ni på www.skelleftea.wikan.se
Information om tjänsten lämnas av Ellen Berg, 0910-77 09 85 alt ellen@wikan.se

Välkommen med din ansökan!


Om Wikan Personal
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 800 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag

2021-04-20

Tjänstgöringsort

Skellefteå (Västerbottens län)

Kontaktpersoner
Ellen Berg 0910-77 09 85

Sök tjänsten

Är du rätt person för uppdraget? Då tycker vi att du ska söka!

Ansök nu!
Logga in Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår