Tillbaka till sök
Välkommen till Wikan

Sekå Lastfordon AB söker el-montör/fordonselektriker

Hos oss på Sekå får du jobba med omväxlande arbetsuppgifter utefter våra kunders önskemål. Här erbjuds du att arbeta i en skapande miljö där den ena dagen inte är den andra lik. Vi välkomnar dig som både vill utvecklas och vara med och bidra, då vi är en platt organisation. Vi har bra förmåner för dig som anställd såsom friskvårdsbidrag och sjukvårdsförsäkring.

Sekå Lastfordon AB söker el-montör/fordonselektrikerOm företaget
Sekå Lastfordon har arbetat med påbyggnader av lastbilar sedan 1930-talet. Idag är vi ett väletablerat företag med många återkommande kunder och spännande projekt. Vi sysselsätter ett tiotal personer och erbjuder kundanpassade påbyggnader ur vårt sortiment med egentillverkade produkter eller en påbyggnad från någon av våra samarbetspartners. Våra kunder är främst verksamma inom gruv- eller entreprenadbranschen.

Dina arbetsuppgifter
Din huvudsakliga arbetsuppgift är att dra anslutningar från påbyggnader, så som lastväxlare, flak eller kran till förarhytten. Vidare innefattar arbetet felsökning samt att läsa anvisningar från chassileverantörer. Tjänsten innebär kund- och leverantörskontakt, då vi jobbar utifrån våra kunders och leverantörers önskemål.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi tror att du som söker är arbetsam och initiativrik samt hanterar självständigt arbete med kvalité i fokus. Du trivs i en omväxlande miljö där kundens önskemål prioriteras. Erfarenhet av felsökning och grundkunskaper inom hydraul- och/eller el-scheman är en bra grund att stå på. Social kompetens och ordning och reda är framträdande egenskaper hos dig.

Erfarenhet från liknande arbete är meriterande men det viktigaste är att du har ett genuint fordonsintresse och är nyfiken på att utveckla dina kunskaper inom området.

Då det saknas kollektiva förbindelser till arbetsplatsen är körkort och egen bil ett krav.


Information och kontakt
Tillträde: omgående

Omfattning: Heltid, tillsvidareanställning där Sekå tillämpar 6 månaders provanställning. Arbetet är förlagt på dagtid mån-fre.

Placeringsort: Storkågeträsk

I denna rekrytering samarbetar Sekå med Wikan personal. Har du frågor gällande tjänsten, vänligen kontakta rekryteringskonsult Andreas Ögren, 0910-770987.

Sekå har tagit ställning till val av leverantör och undanbeder kontakt från säljare.


Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag

2021-04-23

Tjänstgöringsort

Skellefteå (Västerbottens län)

Kontaktpersoner
Andreas Ögren 0910-77 09 87

Sök tjänsten

Är du rätt person för uppdraget? Då tycker vi att du ska söka!

Ansök nu!
Logga in Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår