Tillbaka till sök
Välkommen till Wikan

Vi på Wikan Personal söker en kollega till sommaren 2021!

Nu söker vi på Wikan Personal i Skellefteå en resurs som vill hjälpa oss att fortsätta bygga Skellefteå. Om du är intresserad av människor och vill arbeta konsultativt är detta ett drömjobb - det kan vi intyga!

Vi på Wikan Personal söker en kollega till sommaren 2021!Om företaget
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal som tillfälligt eller permanent tillgodoser företagens behov. Wikan har kontor på 10 orter i Sverige, omsätter ca 330 MSEK och har omkring 800 anställda. Läs mer på www.wikan.se

På Wikan Skellefteå är vi idag sex kollegor som arbetar inom våra tjänsteområden Bemanning och Rekrytering. Sedan starten 2015 har vi haft mycket god tillväxt och vi ser fortsatt hög efterfrågan i vår region. Vi söker därför dig som vill hänga med oss i sommar och på vår fortsatta resa!


Dina arbetsuppgifter
Hos oss på Wikan Personal kommer du att ingå i ett team med erfarna konsultchefer och rekryteringskonsulter som kan branschen och har stort förtroende bland flertalet små och stora kunder. Du kommer med din bakgrund och erfarenhet hjälpa oss i vårt dagliga arbete i sommar vilket vi ser framemot!

Vidare kommer du även att arbeta inom uppdraget "Stöd och Matchning", via vårt bolag Work For You. Där kommer du att ansvara för att matcha, motivera, coacha och vägleda arbetssökande till arbete. Din roll blir att stödja arbetssökande på bästa sätt så att de snabbt kan etablera sig på arbetsmarknaden.


Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi ser att du som söker har minst två års arbetslivserfarenhet och en eftergymnasial utbildning inom exempelvis arbetsliv, organisation och personalarbete, studie- och yrkesvägledning, arbetslivspsykologi, beteendevetenskap, arbetsterapeut- eller socionomutbildning.

Du bör ha god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska och får gärna vara en fena på att formulera annonstexter. Som person ser vi att du är utåtriktat och är duktig på att skapa relationer. Är du dessutom duktig på att samarbeta men samtidigt van att ta stort eget ansvar i arbetet, då kommer du trivas bra tillsammans med oss! Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.


Information och kontakt
Omfattning: Heltid, Visstidsanställning sommaren 2021
Sista ansökningsdag: 2021-04-13
Placeringsort: Skellefteå

Ansöker gör ni på www.skelleftea.wikan.se
Information om tjänsten lämnas av Kenneth Vidmark, 0910-77 09 81 alt. kenneth@wikan.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Visstidsanställning

Sista ansökningsdag

2021-04-13

Tjänstgöringsort

Skellefteå (Västerbottens län)

Registrera CV

Sök tjänsten

Är du rätt person för uppdraget? Då tycker vi att du ska söka!

Ansök nu!
Logga in Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår