Tillbaka till sök
Välkommen till Wikan

Boreal Sverige söker en ekonomiansvarig

Boreal är ett företag som ligger i framkant när det kommer till ny teknik och hållbar kollektivtrafik. Just nu söker Boeral Sverige en ekonomiansvarig till deras huvudkontor i Skellefteå. I tjänsten som ekonomiansvarig får du möjlighet att påverka samt att självständigt driva och utveckla ditt arbete framåt. Boreal erbjuder dig en varierad vardag på ett företag i tillväxt och utveckling!

Boreal Sverige söker en ekonomiansvarigOm företaget
Boreal Sverige är ett dotterbolag till Boreal Norge som är en ledande kollektivtrafikleverantör som driver bussar, spårvagnar, höghastighetspassagerarfärjor och bilfärjor. Boreal Sverige har sitt huvudkontor i Skellefteå och är verksamma i Västerbotten. De har som målsättning att utöka sin verksamhet till att bli en rikstäckande kollektivtrafikleverantör i Sverige.

Dina arbetsuppgifter
Som ekonomiansvarig på Boreal Sverige kommer du att arbeta nära verksamhetschef och verka som ett stöd i de ekonomiska frågorna. Du arbetar i en bred roll med allt från redovisning, till löner, statistik, och koncernrapportering.

Andra exempel på arbetsuppgifter inom ansvarsområdet:

-Kund- och leverantörsreskontra
-Moms och skatteredovisning
-Framtagning av rapporter och nyckeltal samt uppföljning
-Ekonomiska analyser


Din bakgrund/Dina egenskaper
För att vara rätt för rollen ser vi att du har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi samt erfarenhet av kvalificerat redovisningsarbete.

För att lyckas i denna roll är det viktigt att du har ett driv och en vilja att förstå verksamheten. Vi tror att du som person är prestigelös och flexibel då ditt ansvarsområde kommer att vara brett. Vidare är det viktigt att du kan ta eget ansvar och vara självgående i ditt arbetssätt.

Du uttrycker dig obehindrat på såväl svenska som engelska i både tal och skrift och har en god förståelse för det norska språket.


Information och kontakt
Omfattning: Heltid, Tillsvidare
Sista ansökningsdag: 2021-04-04
Placeringsort: Skellefteå

I denna rekrytering samarbetar Boreal med Wikan Personal AB.
Ansöker gör ni på www.skelleftea.wikan.se
Information om tjänsten lämnas av Ellen Berg, 0910-77 09 85 alt ellen@wikan.se

Välkommen med din ansökan!

Om Wikan Personal
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 800 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag

2021-04-11

Tjänstgöringsort

Skellefteå (Västerbottens län)

Registrera CV

Sök tjänsten

Är du rätt person för uppdraget? Då tycker vi att du ska söka!

Ansök nu!
Logga in Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår