Tillbaka till sök
Välkommen till Wikan

HR-specialist till Björkdalsgruvan!

Våra medarbetare är det bästa vi har och din roll blir en viktig del av HR/Arbetsmiljöavdelningens uppdrag att verka för att vi lever vår värdegrund och verka för att vi är en attraktiv och hållbar arbetsplats där arbetsmiljöfrågorna har högsta prioritet. Vill du vara med och göra skillnad för Björkdalsgruvan? Vi söker nu en HR-specialist för ett vikariat!

HR-specialist till Björkdalsgruvan!Om företaget
I Björkdalsgruvan i Sandfors utanför Skellefteå bryter vi guldmalm under jord. Vi är ett ungt och drivet gäng med drygt 200 anställda och ett hundratal entreprenörer. Vi ägs av TSX-noterade Mandalay Resources. Hos oss är det människorna som är det äkta guldet. Vi söker vänliga hjältar som vill ta sig an utmaningar, skapa resultat och bygga vår framtid. Eftersom vi har alla delar i gruvproduktionen på samma site är det lätt att lära och utvecklas här. Vår platta organisation med små team och korta beslutsvägar ger dig stora möjligheter att ta initiativ och eget ansvar. Du kommer till en kultur präglad av säkerhet, samarbete och optimism, där det är lätt att känna sig hemma.

Dina arbetsuppgifter
Som HR-specialist har du ett självständigt och utåtriktat uppdrag att stötta ledare och medarbetare i organisationen. I rollen arbetar du främst operativt men även strategiskt med HR-frågor i nära samarbete med ledarna i vår organisation. Du kommer i huvudsak att arbeta med:
- Rekrytering och kompetensutveckling/utbildning
- Medarbetarenkät
- Arbetsrätt/kollektivavtalsefterlevnad
- HR-administration såsom lagstadgade läkarundersökningar

Utöver dessa kommer du att arbeta med allehanda HR-frågor. Externa kontakter med potentiella medarbetare, samarbetspartners och studiebesök ingår också i din roll.

Du tillhör HR/Arbetsmiljöavdelningen där vi hanterar alltifrån löner och villkor, arbetsmiljö, brandskydd/nödläge samt kommunikation och HR. Du rapporterar till HR/Arbetsmiljöchef.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi söker dig som brinner för HR-frågor!

Vi ser att du som söker har högskoleexamen inom HR, personalvetare eller motsvarande. Goda kunskaper i arbetsrätt. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av kvalificerat HR-arbete men det är inget krav. Du har goda kunskaper i system och webb.

Som person är du ansvarstagande, flexibel och bra på att samarbeta.

Information och kontakt
Tjänsten som HR-specialist är ett konsultuppdrag med preliminär start i april och sträcker sig till årsskiftet 2021/2022

Urval sker löpande men med sista ansökningsdag 2021-03-14.

För frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta konsultchef Wilma Nyman på telefonnummer 072-709 02 84 alternativt wilma@wikan.se

Välkommen med din ansökan!


Om Wikan Personal
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 700 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Vikariat

Sista ansökningsdag

2021-03-14

Tjänstgöringsort

Skellefteå (Västerbottens län)

Kontaktpersoner
Wilma Nyman 0910-770984

Sök tjänsten

Är du rätt person för uppdraget? Då tycker vi att du ska söka!

Ansök nu!
Logga in Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår