Tillbaka till sök
Välkommen till Wikan

Kundtjänstmedarbetare till Skellefteå Kraft

Wikan Personal söker kundtjänstmedarbetare till Skellefteå Kraft AB. Kundservice tillhör affärsområdet Marknad och är företagets ansikte utåt. Den främsta uppgiften är att vårda och skapa goda relationer med kunderna. Du kommer att ta emot samtal och meddelanden från privat- och företagskunder och hantera bland annat elavtal, fakturafrågor, bredbandsfrågor, felanmälningar för el och fjärrvärme.

Kundtjänstmedarbetare till Skellefteå KraftOm företaget
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i rekryterings- & bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Dina arbetsuppgifter
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir att ge stöd till våra kunder. Du kommer att handlägga olika typer av ärenden från kunder via telefoni, mejl och chatt samt tillhörande administration. Handläggningen av de enskilda ärendena utförs enligt gällande rutiner och föreskrifter. I uppdraget ingår det att analysera, besvara och i vissa fall vidarebefordra ärenden inom verksamheten.

Arbetstiden är förlagt till dagtid.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi söker dig som har en grundläggande känsla för kundservice, kvalitet och god telefonvana. Du ska var noggrann, ansvarstagande och ha en förståelse för kvalité.
I Skellefteå Krafts kundtjänst blir du kundens första möte med företaget, det är därför väldigt viktigt att du är en glad och positiv person som besitter ett lugn och har ett gott tålamod. Du tycker om att prata med nya människor och förstår vikten av att förklara saker på ett pedagogiskt sätt.

Vi ser det som mycket meriterande om du besitter goda kunskaper i något annat språk utöver svenska och engelska.
Personliga egenskaper värderas högt.


Information och kontakt
Tjänsten som kundtjänstmedarbetare är ett konsultuppdrag med start under mars/april 2021 och sträcker sig till 31/8 2021, med möjlighet till förlängning. För frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta konsultchef Anna Petterström på telefonnummer 072-709 02 88. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Om Wikan Personal
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 10 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 800 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Visstidsanställning

Sista ansökningsdag

2021-02-25

Tjänstgöringsort

Skellefteå (Västerbottens län)

Kontaktpersoner
Anna Petterström 0910-770988

Sök tjänsten

Är du rätt person för uppdraget? Då tycker vi att du ska söka!

Ansök nu!
Logga in Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår