Tillbaka till sök
Välkommen till Wikan

Elektriker/ledande montör till Nordic Electro Power

Nordic Electro Power ska nu etablera sig på den svenska marknaden och vi söker därför en ledande montör/elektriker som tillsammans med vår projektledare kommer genomföra våra svenska projekt. Vi erbjuder dig en modern, flexibel och tolerant arbetsmiljö, där du ges stora möjligheter att påverka och göra skillnad. God attityd och eget initiativ värderas högt.

Elektriker/ledande montör till Nordic Electro PowerOm företaget
Nordic Electro Power är ett finskt serviceföretag som tillhandahåller elektriska tjänster för både industri- och fastighetsbehov. För industrisektorn, kraftverk och elnät är vi specialiserade på högspänningsinstallationer. För kommersiella byggnader och fastigheter tillhandahåller vi elplanering, design och installationer.

Vi tillhandahåller idag tjänster främst i Finland, men har tidigare gjort en del projekt i Sverige och efter vår etablering i Sverige siktar vi på att expandera till Norge.

Dina arbetsuppgifter
Projekten kommer att genomföras i hela Sverige, främst i Norr- och Västerbotten, och som ledande montör är ditt huvudsakliga arbete på site. Du kommer ha tät kommunikation med montageteam och projektgruppen både på svenska och engelska.

Placeringsort blir Skellefteå men det ingår både resor och övernattningar i arbetet.

Exempel på arbetsuppgifter inom ansvarsområdet:
- Planering av arbetet och den dagliga bemanningen för pågående projekt
- Rapportera fortlöpande till projektledaren
- Ledare för montageteamet

Eftersom vi är nya på den svenska marknaden och kommer arbeta hårt med att etablera oss med kontor, verkstad och kunder så har du stora möjligheter att vara med och påverka och utforma vår verksamhet i Skellefteå.


Din bakgrund/Dina egenskaper
För att vara rätt för rollen är du utbildad elektriker och har erfarenhet av högspännings och ställverksinstallationer. Vidare är erfarenhet av arbete som ledande montör eller dokumenterad ledarskapsutbildning meriterande.

Som person är du driven och utåtriktad samt har en vilja att alltid utföra ett bra och kvalitetsmässigt arbete med kunden i fokus. Vi värdesätter ditt tekniska intresse och din förmåga att arbeta på ett strukturerat och ordningsamt sätt. Du är trygg i dig själv och har god förmåga att överblicka projekten och agera därefter.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Information och kontakt
I denna rekrytering samarbetar Nordic Electro Power med Wikan Personal. För frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta Wilma Nyman på telefonnummer 072-709 02 84 alternativt wilma@wikan.se

Passar beskrivningen in på dig är du välkommen med din ansökan via länk på Wikans hemsida. Urval och intervjuer sker löpande men med sista ansökningsdag 2021-02-28

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag

2021-02-28

Tjänstgöringsort

Skellefteå (Västerbottens län)

Kontaktpersoner
Wilma Nyman 0910-770984

Sök tjänsten

Är du rätt person för uppdraget? Då tycker vi att du ska söka!

Ansök nu!
Logga in Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår