Tillbaka till sök
Välkommen till Wikan

Nordik Distribution söker en digital kommunikatör

Vi har vuxit från en enmansverksamhet i ett villagarage till dagens tolv anställda. Nu behöver vi mer yta igen, men framförallt dig som vill bidra till vår digitala kommunikation. Gemensamt för alla som arbetar på Nordik Distribution är att det finns ett genuint intresse för de produkter som vi säljer. Kan du förmedla vår känsla för produkterna på rätt sätt utan att dela intresset så räcker det, men det kan vara en styrka att vilja ligga bakom kaffeelden och se solen gå ned och ha en vilja att kommunicera den känsla med vår marknad. Vi erbjuder dig en riktigt spännande och kul vardag, där du får vara delaktig i utvecklingen av vårt varumärke. Vi har nått hit men vi hoppas på att nå ännu högre höjder med din hjälp

Nordik Distribution söker en digital kommunikatörOm företaget
Nordik Distribution grundades 2002 som Lightforce Sweden av ägaren Kenneth Edlund som fortfarande äger och driver företaget.

Nordik är en svensk distributör som står på tre ben och har en klart uttalad ambition att utveckla samtliga. Vårt fokus ligger främst på den inhemska marknaden. De tre benen består av försäljning av jakt-, och skytteprodukter, outdoorprodukter och belysning till fordon. Vi har ett brett utbud av produkter som vi ständigt vill utveckla, både med nya agenturer och egna varumärken. De allra flesta produkterna köps in från leverantörer utanför Sverige och EU. Vår klart uttalade ambition är att fortsätta växa både genom förvärv och utveckling av den egna affären. Vi har i det närmaste fördubblat omsättningen de senaste fem åren, 2020 blev det nära 50 miljoner.

Dina arbetsuppgifter
Som kommunikatör kommer ditt primära uppdrag vara att ta fram skriftligt material och stärka företagets varumärke digitalt via sociala medier. Du kommer att vara delaktig i både den dagliga och långsiktiga kommunikationen. Tjänsten innebär bland annat att utveckla företagets kommunikation via sociala medier, nyhetsbrev, annonsering och säljmaterial. Du kommer att ha ett nära samarbete med vår marknadskommunikatör där ni tillsammans ansvarar för hela kedjan från idé till genomförande, detta kan innebära både text, foto och video. I dina arbetsuppgifter ingår även uppdatering och underhåll av vår hemsida.
Som kommunikatör kommer du att spela en viktig roll för Nordik Distributions framtida kommunikation men självklart kommer tjänsten även innebära delaktighet i den löpande verksamheten.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi söker dig som har erfarenhet av marknadsföring och digital kommunikation. Har du en akademisk utbildning inom kommunikation i grunden ser vi det som meriterande. Vidare ser vi gärna att du har erfarenhet av bildbearbetning och rörlig bild samt ett öga för grafisk formgivning. Du är van att publicera på webb och i sociala medier och har goda kunskaper av tekniska plattformar. Som person är det viktigt att du är kreativ och att du har ett genuint intresse för bild och digital marknadsföring. Vidare ser vi även att du är en duktig skribent som har ett sinne för layout och detaljer.

Då vi jobbar tillsammans som ett team värdesätter vi att du är prestigelös och jordnära som person.

Information och kontakt
Omfattning: Heltid, Tillsvidare

Sista ansökningsdag: 2021-02-24

Placeringsort: Lycksele

Urval sker löpande

I denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal AB.
Ansöker gör ni på www.skelleftea.wikan.se
Information om tjänsten lämnas av Ellen Berg, Wikan Personal 0910-77 09 85
Alt. Kenneth Edlund VD Nordik Distribution 0950-120 07

Välkommen med din ansökan!


Om Wikan Personal
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 800 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag

2021-02-24

Tjänstgöringsort

Lycksele (Västerbottens län)

Kontaktpersoner
Ellen Berg 0910-77 09 85

Sök tjänsten

Är du rätt person för uppdraget? Då tycker vi att du ska söka!

Ansök nu!
Logga in Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår