Tillbaka till sök
Välkommen till Wikan

Vi söker en ledare som är som oss

Tänk att vara en sån som folk blir glada av att ha till hands. Som ser till att saker blir gjorda. För att vara en sån gillar man nog att få nya utmaningar, saker som ingen annan fixar. Men också att göra det som ingen annan hinner. Den personen gillar nog att dagarna är olika, att man ibland är inne, ibland ute och ibland kanske på en helt annan ort. Vi heter Montageteamet och vi är såna. Vi går igång på utmaningar, service, möjligheter och varierande dagar. Och nu behöver dig som kan leda detta härliga gäng! Vi behöver dig som leder genom exempel, som själv går längst fram då det behövs och inte är rätt för att hugga i. Samtidigt så är din uppgift att planera och skapa effektiva dagar för våra hjältar. Montageteamets dagar är olika. Vi utför slyröjning, grönyteskötsel, takskottning, tillsyn av industriområden mm. Tjänsten innebär att du planerar och leder olika projekt med fokus på service till olika kunder inom olika branscher. Och teamets storlek varierar hela tiden beroende på projekt likväl som årstid.

Vi söker en ledare som är som oss


Tänk att vara en sån som folk blir glada av att ha till hands. Som ser till att saker blir gjorda. För att vara en sån gillar man nog att få nya utmaningar, saker som ingen annan fixar. Men också att göra det som ingen annan hinner. Den personen gillar nog att dagarna är olika, att man ibland är inne,
ibland ute och ibland kanske på en helt annan ort. Vi heter Montageteamet och vi är såna. Vi går igång på utmaningar, service, möjligheter och varierande dagar.
Och nu behöver dig som kan leda detta härliga gäng! Vi behöver dig som leder genom exempel, som själv går längst fram då det behövs och inte är rätt för att hugga i. Samtidigt så är din uppgift att planera och skapa effektiva dagar för våra hjältar.
Montageteamets dagar är olika. Vi utför slyröjning, grönyteskötsel, takskottning, tillsyn av industriområden mm. Tjänsten innebär att du planerar och leder olika projekt med fokus på service till olika kunder inom olika branscher. Och teamets storlek varierar hela tiden beroende på projekt likväl som årstid.

Om företaget
Montageteamet Nord AB är ett företag som är baserat i norra Västerbotten, och vi jobbar mycket i Norrbotten och Malmfälten. Vi gör jobb åt stora företag, kommuner, fastighetsbolag men även åt stugägaren som vill ha en ny trapp till uthuset.
Montageteamet startade 2012 och omsätter ca 15 Msek och har omkring 14 anställda. Läs mer på www.montageteamet.se

Information och kontakt
Omfattning: Heltid

Sista ansökningsdag: 2021-01-31, urval och intervjuer sker löpande

Placeringsort: Malmfälten

I denna rekrytering samarbetar Montageteamet med Wikan Personal AB.
Ansöker gör ni på www.skelleftea.wikan.se

Information om tjänsten lämnas av Daniel Gällman, Montageteamet på 070-300 66 55 eller Tomas Vidmark, Wikan Personal 0910-77 09 82.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag

2021-01-31

Tjänstgöringsort

Gällivare (Norrbottens län)

Kontaktpersoner
Tomas Vidmark 0910-77 09 82

Sök tjänsten

Är du rätt person för uppdraget? Då tycker vi att du ska söka!

Ansök nu!
Logga in Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår