Tillbaka till sök
Välkommen till Wikan

Administratör

Vill du jobba med administration och samtidigt göra världen grönare? W3 Energy ansvarar idag för förvaltning av ca 10% av Sveriges totala vindkraftkapacitet och är den enda fristående aktören på marknaden för förvaltning av vindkraftparker. Vi har vårt huvudkontor i Umeå där vårt finansiella center, våra systemutvecklare och vår kvalitetssamordnare finns, vi har även kontor i Piteå och Skellefteå. Nu söker vi en vikarierande administratör till Umeå då en av våra anställda går på föräldraledighet. Denna roll passar dig som är självgående, prestigelös och har en god datavana. Du kommer självständigt få driva frågor/ärenden med stöttning och involvering från såväl kollegor som ledningsgrupp. Vi ser gärna att du har en god datorvana och att du trivs med att ge god service. Hos oss har vi högt i tak; låter gärna våra anställda ta ansvar istället för att ges ansvar. Vi vill att din tid hos oss ska vara utvecklande, för både dig och för oss. Vi är 21 anställda och du kommer vara en viktig del i teamet och vår bolagsresa - vi är i tillväxt. Vi söker dig som är intresserad av att jobba heltid under ett år men deltid behöver inte vara ett hinder.

Administratör


Vill du jobba med administration och samtidigt göra världen grönare?

W3 Energy ansvarar idag för förvaltning av ca 10% av Sveriges totala vindkraftkapacitet och är den enda fristående aktören på marknaden för förvaltning av vindkraftparker. Vi har vårt huvudkontor i Umeå där vårt finansiella center, våra systemutvecklare och vår kvalitetssamordnare finns, vi har även kontor i Piteå och Skellefteå. Nu söker vi en vikarierande administratör till Umeå då en av våra anställda går på föräldraledighet.

Denna roll passar dig som är självgående, prestigelös och har en god datavana. Du kommer självständigt få driva frågor/ärenden med stöttning och involvering från såväl kollegor som ledningsgrupp. Vi ser gärna att du har en god datorvana och att du trivs med att ge god service. Hos oss har vi högt i tak; låter gärna våra anställda ta ansvar istället för att ges ansvar. Vi vill att din tid hos oss ska vara utvecklande, för både dig och för oss. Vi är 21 anställda och du kommer vara en viktig del i teamet och vår bolagsresa - vi är i tillväxt.

Vi söker dig som är intresserad av att jobba heltid under ett år men deltid behöver inte vara ett hinder.

Dina arbetsuppgifter
Rollen som administratör är bred, exempel på arbetsuppgifter är:

Bolagsadministration

-Stötta i personalfrågor och i det systematiska arbetsmiljöarbetet
-Hantera bolagets försäkringar och eventuella försäkringsärenden
-Hantera inkommande kvittoredovisningar från personal
-Administrativ support till kollegor

Kontorsadministration

-Telefonväxel och hantering inkommande post
-Kontorsinköp
-Bokning av resor och möteslokaler
-Registrering och arkivering av inkommande avtal
-Förberedande av arbetsplatsträffar
-Allmänna kontorsbestyr såsom felanmälan och nyckelhantering

Din bakgrund/Dina egenskaper
För att vara aktuell för tjänsten ser vi att du har minst en gymnasieutbildning samt tidigare arbetslivserfarenhet, gärna från administration eller kundservice, har du varit fackligt engagerad är det meriterande. Du har goda datorkunskaper, framförallt inom Office-paketet, gärna Excel. Vi söker dig som gillar att växla mellan självständigt arbete och samarbete med andra.

Vad vi erbjuder

Du får möjlighet att jobba i en framtidsbransch med trevliga kollegor, kontoret i Umeå är beläget på Umestans företagspark, där vi sitter högst upp i en miljöklassad byggnad. Förutom vår omtanke för miljö har vi också omtanke för våra anställda, vi erbjuder därför flexibla arbetstider, fri träning i extern gymanläggning. Vi erbjuder alla anställda vår trygghetspolicy som innefattar bland annat tjänstepension, sjukförsäkring och privat sjukvårdsförsäkring. Ledord för vår arbetsmiljö är att den ska vara framgångsrik, säker och trygg, utvecklande, socialt hållbar, jämlik, hälsosam samt systematisk säkrad.

Låter det intressant? Urval sker löpande, så skicka din ansökan redan idag!


Information och kontakt
Omfattning: Heltid, tidsbegränsad anställning februari 2021 - februari 2022.
Placering: Umeå

I denna rekrytering samarbetar W3 Energy med Wikan Personal AB. Ansöker gör ni på www.skelleftea.wikan.se
Information om tjänsten lämnas av Ellen Berg, Wikan Personal 0910-770985

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Vikariat

Sista ansökningsdag

2021-01-17

Tjänstgöringsort

Umeå (Västerbottens län)

Registrera CV

Sök tjänsten

Är du rätt person för uppdraget? Då tycker vi att du ska söka!

Ansök nu!
Logga in Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår